Stoch pre narazené rameno vynechá ďalší duel

(Autor: SITA/AP)
SITA|25. jan 2013 o 13:52

Miroslava Stocha v službách tureckého klubu Fenerbahce Istanbul sprevádzajú v úvode roka 2013 zdravotné problémy.

ISTANBUL. Slovenského futbalového reprezentanta Po tom, ako pre virózu nútene vynechal minulotýždňové pohárové stretnutie proti Bursasporu (3:2) i ligový duel s Elazigsporom (2:2), musí Stoch pre bolestivo narazené rameno opäť pauzovať.

Dvadsaťtriročný rodák z Nitry po zotavení z choroby nechýbal v základnej zostave "Feneru" v odvetnom zápase s Bursasporom (3:0), v ktorom sa pri zrážke s dvojicou protihráčov zranil. "Hodil som si loptu medzi dvoch hráčov, ktorí ma faulovali, a ja som zle dopadol na zem. Odnieslo si to pravé rameno, v hre som ďalej nemohol pokračovať a nevedel som, čo s tým mám. Našťastie, vyšetrenia ukázali, že nič nie je natiahnuté ani zlomené, no aj tak ma to ešte dosť bolí," povedal Stoch v rozhovore pre webovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

Víťaz Ceny FIFA Ferenca Puskása za najkrajší gól roka 2012 musí vynechať sobotňajšie stretnutie 19. kola tureckej najvyššej súťaže proti Gaziantepsporu (26. januára, 18.00 h). "Mrzí ma to, začiatok roka vyzeral nádejne, no pribrzdila ma viróza a teraz toto. Proti Burse som sa cítil veľmi dobre. Na to, že som bol čerstvo po takej chorobe, to bolo celkom fajn. Musím sa dať čím skôr do poriadku. Verím, že to nebude dlho trvať, aby som bol opäť v zápasoch," dodal pre fsagency.eu 35-násobný slovenský reprezentant.

Fenerbahce Istanbul po 18 kolách figuruje s 28 bodmi na 4. priečke tabuľky tureckej Süper Lig, od lídra Galatasaray Istanbul má päťbodový odstup. Stochov tím odohrá 21. februára 2013 odvetné stretnutie šestnásťfinále Európskej ligy UEFA 2012/2013 s bieloruským BATE Borisov pred prázdnymi tribúnami. Disciplinárna komisia UEFA totiž Fenerbahce potrestala za nešportové správanie divákov, ktorí hádzali na ihrisko rôzne predmety počas duelu záverečného 6. kola skupinovej fázy kontinentálneho pohára číslo dva s Borussiou Mönchengladbach (0:3).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch pre narazené rameno vynechá ďalší duel