Stav Hossu je nejasný, esemeskuje so spoluhráčmi

TASR|20. apr 2012 o 09:27

Kouč Blackhakws nevedel odhadnúť, kedy sa Hossa vráti do zápasového kolotoča.

CHICAGO. Zdravotný stav slovenského hokejistu Mariána Hossu v službách klubu zámorskej NHL Chicago Blackhawks bol pred štvrtým duelom série proti Phoenixu Coyotes nejasný.

Viac o ňom nevedel ani tréner "jastrabov" Joel Quenneville. Viacerí hráči si s ním vymenili niekoľko textových správ, takže aspoň to ich povzbudilo. "Žiadna zmena. Hovoril som s ním v stredu. Cítil sa pravdepodobne rovnako ako počas uplynulých dní," uviedol Queenville.

Hossa sa momentálne po zákroku Raffiho Torresa v prvej tretine stretnutia číslo tri lieči doma.

"Píše si so všetkými chalanmi, takže sa s telefónom nenudí. Nechceme, aby bol príliš zaneprázdnený. Naopak chceme, aby bol oddýchnutý a zrelaxovaný. Čo sme počuli, lepší sa to zo dňa na deň," uzavrel Hossov spoluhráč Jonathan Toews.

ico

Quenneville dostal za kritiku rozhodcov pokutu

CHICAGO. Vedenie zámorskej hokejovej NHL vo štvrtok potrestalo trénera tímu Chicago Blackhawks Joela Quennevilla pokutou 10-tisíc dolárov za kritiku rozhodcov po utorkovej prehre s Phoenixom v treťom súboji 1. kola play-off.

Quenneville si zobral arbitrov na mušku za to, že neudelili žiadny trest Raffimu Torresovi za tvrdý zákrok na slovenského útočníka Mariána Hossu, ktorého na nosidlách previezli do nemocnice.

„Bol to brutálny náraz. Videl som veľmi dobre, čo sa stalo. Bolo to presne predo mnou. Nechápem, ako štvorici rozhodcov niečo také mohlo ujsť. Ich výkon bol dnes hanebný,“ uviedol Quenneville, ktorý rovnakú sumu zaplatil za kritiku arbitrov v play-off aj v roku 2009.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Stav Hossu je nejasný, esemeskuje so spoluhráčmi