Staronový prvoligista získal Valečka

Obranné rady Humenného vystuží skúsený obranca Tomáš Valečko, ktorý hrával aj v Michalovciach.
Obranné rady Humenného vystuží skúsený obranca Tomáš Valečko, ktorý hrával aj v Michalovciach. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|20. aug 2020 o 00:00

Humenné sa bude spoliehať aj na služby michalovských hráčov.

HUMENNÉ. Staronový účastník druhej najvyššej hokejovej súťaže HC 19 Humenné predstavil prvé mená hráčov, s ktorými vyrukuje do novej sezóny.

Dvojica trénerov Milan Staš a Rudolf Jurčenko sa opäť bude spoliehať na osvedčených hráčov z vlaňajšieho kádra, ku ktorým pribudnú aj viaceré nové tváre.

Mužstvo spod Vihorlatu však stále nezačalo so spoločnou prípravou, aj keď pôvodne malo spustiť tréningový proces už v tomto týždni. Úvodný zraz bol posunutý na budúci týždeň, je však dosť pravdepodobné, že zarezávať začnú ešte o niečo neskôr.

Najprv sa musia otestovať

„Zo zväzu dostali všetky kluby Slovenskej hokejovej ligy nariadenie, aby každý jeden člen ich kádrov bol pred štartom prípravy otestovaný na koronavírus. V tomto týždni sme plánovali začať s prípravou na suchu a od budúceho pondelka na ľade, avšak kvôli tomu, že hráči ešte testy neabsolvovali, nemôžeme sa spoločne zísť. Určite však chceme vykorčuľovať na ľad najneskôr počas prvého septembrového týždňa,“ vysvetlil dôvod posunu začiatku prípravy predseda HC 19 Humenné Peter Ždiňak.

Kvôli koronavírusovým opatreniam museli Zemplínčania pozmeniť aj program prípravných zápasov. Vypadli im duely s maďarským Miškovcom a poľským Sanokom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Staronový prvoligista získal Valečka