Srbské médiá podsúvajú Partizanu angažovanie Ďuricu

August 2005, štadión Partizanu Belehrad a Ján Ďurica úspešne realizuje pokutový kop. Vráti sa slovenský stopér do srbskej metropoly po 11 rokoch na dlhšie obdobie?
August 2005, štadión Partizanu Belehrad a Ján Ďurica úspešne realizuje pokutový kop. Vráti sa slovenský stopér do srbskej metropoly po 11 rokoch na dlhšie obdobie? (Autor: TASR/ AP)
SITA|24. máj 2016 o 10:13

Partizan by privítal stopéra s takými skúsenosťami, napísal portál sportske.net.

BELEHRAD. Už niekoľko dní je verejne známe, že obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Ďurica nebude pokračovať v ruskom klube Lokomotiv Moskva.

Otázka ďalšieho pôsobiska 34-ročného rodáka z Dunajskej Stredy je stále zahalená rúškom tajomstva, no srbské médiá by si vedeli Ďuricu predstaviť vo farbách tamojšieho Partizanu Belehrad.

"Partizan by privítal stopéra s takými skúsenosťami. Momentálne je voľným hráčom a zatiaľ sa nechce vrátiť do vlasti. Pred štyrmi rokmi dokonca vyhlásil: ´Mám rád kombináciu čiernej a bielej´. Tieto slová by mohol čoskoro znova pravidelne opakovať. Všetko je na športovom riaditeľovi Partizanu Ivicovi Ilievovi a trénerovi Ivanovi Tomičovi," skonštatoval portál sportske.net s dôvetkom, že práve Ďurica pred desaťročím pomohol v drese Artmedie zahatať cestu "čierno-bielym" do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Bratislavský tím v 3. predkole LM 2005/06 po dvoch bezgólových výsledkoch postúpil medzi európsku smotánku vďaka penaltovému rozstrelu, v ktorom svoj pokus úspešne zrealizoval aj Ján Ďurica.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Srbské médiá podsúvajú Partizanu angažovanie Ďuricu