SR "16" na medzinárodný turnaj do Kyjeva v plnom zložení

SITA|1. jún 2007 o 08:56

BRATISLAVA 1. júna (SITA) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 16 rokov sa v termíne 8. - 12. júna 2007 zúčastnia na medzinárodnom turnaji Bannikov memoriál v Kyjeve s účasťou ôsmich mužstiev. Zverenci ...

BRATISLAVA 1. júna (SITA) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 16 rokov sa v termíne 8. - 12. júna 2007 zúčastnia na medzinárodnom turnaji Bannikov memoriál v Kyjeve s účasťou ôsmich mužstiev. Zverenci hlavného trénera SR "16" Ľubomíra Moravčíka sa v základnej skupine stretnú postupne s Poľskom (piatok 8. júna o 15.30 h SELČ), Tureckom (sobota 9. júna o 12.00 h SELČ) a Ruskom (pondelok 11. júna o 12.00 h SELČ). V druhej skupine budú hrať Ukrajina, Srbsko, Japonsko a USA. Turnaj vyvrcholí v utorok 12. 6. stretnutiami o konečné umiestnenie. "Zraz máme naplánovaný na stredu 6. júna o 13.00 h v bratislavskom Dome športu. Vo štvrtok ráno odlietame z Viedne do Kyjeve a v piatok nastúpime na prvý zápas. Prvýkrát budeme môcť hrať v kompletnom zložení, pretože predtým sme nemohli počítať so všetkými hráčmi. Výzvou bude pre nás najmä duel s Tureckom, pretože v januári sme s nimi prehrali vysoko 1:8, keď sme doplatili predovšetkým na neúčasť viacerých opôr," povedal pre agentúru SITA asistent hlavného trénera Peter Štefaňák.


Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 16 rokov na medzinárodný turnaj Bannikov memoriál v Kyjeve (8. - 12. júna 2007):

Brankári: Peter Valkovič (Slovan Levice), Andrej Pernecký (FC Southampton/Angl.)

Hráči v poli: Michal Dolinajec, Michal Čerňan (obaja MŠK Žilina), Martin Klabník, Juraj Vavrík (obaja ZTS Dubnica), Emil Le Giang (FTC Fiľakovo), Milan Lalkovič (MFK Košice), Igor Paldan, Róbert Mak (obaja Manchester City/Angl.), Erik Ujlaky (Spartak Trnava), Dávid Guba, Richard Kačala (obaja Tatran Prešov), Lukáš Štetina, Peter Pfeifer, Marián Kolmokov (všetci FC Nitra), Oliver Práznovský (Inter Bratislava), Tomáš Bagi (Slovan Bratislava)


Náhradníci: Erik Feriančík (AS Trenčín) - Matúš Paukner, Filip Moravčík, Matúš Mikuš (všetci FC Nitra), Patrik Mišák (AS Trenčín), Ladislav Pecko, Maroš Polák (obaja Slovan Bratislava), Stanislav Cuprišin (MFK Košice)


Realizačný tím:

hlavný vedúci: Andrej Machovič

tréner: Ľubomír Moravčík

asistent: Peter Štefaňák

lekár: MUDr. Slavomír Tóth

masér: Roman Drdáň

technický vedúci: Pavol Humeník


Nachádzate sa tu:
Domov