Weiss rozpráva o rozumnej odvahe, Gašparíkovci chcú veľa behať (podcast Sportnet)

Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss a hráč Jaromír Zmrhal počas tlačovej konferencie.
Tréner ŠK Slovan Vladimír Weiss a hráč Jaromír Zmrhal počas tlačovej konferencie. (Autor: TASR)
Sportnet|9. nov 2023 o 07:25

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 9. november a v tento deň pred dvadsiatimi rokmi si slovenský tenis pripísal na konto prvé čisto slovenské finále v histórii turnajov WTA, Henrieta Nagyová v ňom zdolala Ľubomíru Kurhajcovú 6:4, 6:2.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Kozák by vedel Poliakom poradiť

Od soboty 11. novembra sa v Indonézii uskutočnia majstrovstvá sveta futbalistov do 17 rokov. Mladí reprezentanti Poľska ale mali očividne na pláne iné plány ako sa poctivo pripravovať na úvodný zápas s Japonskom.

Zväz vyhodil z kádra viacerých hráčov, pretože porušili interné pravidlá. Podľa informácií z poľských médií mali štyroch hráčov prichytiť pod vplyvom alkoholu.

Mladíci vyšli do ulíc a zabávali sa napriek zákazu. Tréneri vo večerných hodinách kontrovali izby a zistili, že dve sú prázdne.

Svojich zverencov našli v neďalekom bare s tvrdým alkoholom na stole. Odporučil by som im spýtať sa Jána Kozáka st., ako takéto situácie riešiť, keďže podobné skúsenosti so svojimi hráčmi má. 

Viac k téme:

Začína sa Nemecký pohár

Je zvykom, že na prvom hokejovom reprezentačnom turnaji v sezóne dostanú príležitosť nováčikovia a hráči, ktorí si dlhšie neobliekli slovenský dres. To platí aj o blížiacom sa Nemeckom pohári.

Slovensko odohrá už dnes o 12.30 h úvodný zápas s Rakúskom. V nominácii Craiga Ramsayho sú štyria nováčikovia.

Po prvý raz si národný dres oblečú obranca Marek Korenčík a útočníci Andrej Kukuča, Silvester Kusko a Matej Kašlík.

Vlani Slovensko obsadilo posledné miesto v skupine. Do tabuľky si pripísalo dva body za dve prehry po predĺžení.

Prvenstvo obhajuje Nemecko. Ešte pripomínam, že kapitán tímu bude Peter Čerešňák a jeho asistentmi budú útočníci Samuel Takáč a Lukáš Cingel.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss rozpráva o rozumnej odvahe, Gašparíkovci chcú veľa behať (podcast Sportnet)