Nahradí Čavriča? Tréner Slovana v ňom vidí technickejšieho hráča (Sportnet podcast)

Gerson Rodrigues.
Gerson Rodrigues. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|5. feb 2024 o 07:00

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok, 5. február, a v tento deň oslavuje už svoje 39. narodeniny jeden z najlepších futbalistov všetkých čias Cristiano Ronaldo.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Kamzíci si budujú náskok na čele

Hokejisti Popradu dosiahli v 42. kole Tipos extraligy ôsme víťazstvo za sebou a na čele tabuľky majú pred februárovou reprezentačnou prestávkou už päťbodový náskok na Spišskú Novú Ves.

"Kamzíci" potvrdili formu z uplynulého obdobia a v nedeľňajšom stretnutí triumfovali na ľade Košíc 3:2. Michalovce využili krízu Spišiakov, keď vyhrali nad nimi 4:2 a priblížili sa im na druhej priečke len na rozdiel bodu.

Po tom, čo Slovan v piatok zdolal Humenné 7:2, v nedeľu podľahol Zvolenu v “šesťbodovom zápase” 1:3. Práve Humenné stratil v nedelu trojgólový náskok, ktorý si vypracoval pred treťou tretinou proti Banskej Bystrici a nakoniec získal len bod za prehru 4:5 po nájazdoch.

Viac k téme

Hamilton do Ferrari

Futbalisti Slovana Bratislava remizovali v prípravnom zápase pred štartom jarnej časti Niké ligy so slovinským klubom NK Bravo 1:1.

Jediný gól úradujúceho slovenského majstra strelil v 48. minúte David Strelec z pokutového kopu. Za hostí sa presadil v 41. minúte Milan Tučič. Hodnotenie asistenta trénera Borisa Kitku nájdete v podcaste.

Vyjadril sa aj k novej posile, no nie je si istý, či je adekvátna náhrada za Alexandara Čavriča. Proti klubu z Ľubľany debutoval v belasom drese luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues, pričom krátko po jeho príchode na ihrisko Slovan skóroval.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Nahradí Čavriča? Tréner Slovana v ňom vidí technickejšieho hráča (Sportnet podcast)