Pokorný Weiss si priznal chybu. Mali sme vyhrať, tvrdil sebavedomý Polievka (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší.
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší. (Autor: TASR)
Sportnet|4. dec 2023 o 07:55

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok 4. december a v tento deň bol pred 114 rokmi založený hokejový klub NHL Montreal Canadiens.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Hanba Slovana

V hokejovej extralige sa odohralo 23. a 24. kolo. V piatkových zápasoch sa o debakel postarali Michalovce, ktoré deklasovali na vlastnom ľade Slovan Bratislava 10:1. Pre hostí to bola najvyššia prehra v ročníku, pre Michalovce to bolo šieste víťazstvo v rade.

Asistent trénera Slovana Richard Kapuš to zhodnotil pekne: “Jedno slovo, hanba. Dve slová, obrovská hanba.” Nedeľnou výhrou 5:1 nad Humenným si zlepšili “belasí” náladu.

Michalovce zasa pridali siedmu výhru v rade, tentokrát zdolali Zvolen 4:3 a posunuli sa na tretie miesto v tabuľke. Spišská Nová Ves vystriedala Košice na čele tabuľky, kde má dvojbodový náskok pred “oceliarmi”, ktorí podľahli najskôr v piatok Humennému a v nedeľu Banskej Bystrici.

Viac k téme:

Weiss remízu hráčom nevyčíta

V najvyššej slovenskej futbalovej súťaži sa odohralo 16. kolo, v ktorom na domácej pôde zakopol líder tabuľky Slovan Bratislava. Ten iba remizoval s Ružomberkom 2:2. Šnúra desiatich výhier úradujúceho majstra v lige v rade sa tak skončila.

Kouč “belasích” Vladimír Weiss starší nemal svojim zverencom čo vyčítať. Celú reakciu trénera nájdete v podcaste. Remíza sa zrodila aj v Banskej Bystrici, ktorá si podelila body s Dunajskou Stredou. Podľa Róberta Polievku si zaslúžili vyhrať, jeho slová nájdete v podcaste.

Trenčania pokračujú v trápení sa, najnovšie doma podľahli na zasneženom povrchu Podbrezovej 1:2. Ak rátame aj pohárovú prehru s Devínskou, Trenčín nepoznal pocit víťazstva už posledných osem zápasov. V tabuľke sa tak prepadli na 7. miesto, ktoré nezaisťuje boj vo vrchnej skupine o titul.

Žilinčania doma triumfovali nad Zlatými Moravcami 2:1, vďaka čomu sa dotiahli na prvý Slovan na rozdiel štyroch bodov. Tretia Trnava, ktorá na druhú Žilinu stráca len dva body, zdolala doma Skalicu 2:0 a v súboji 10. s 11. uspeli Košice nad Michalovcami 2:1. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Pokorný Weiss si priznal chybu. Mali sme vyhrať, tvrdil sebavedomý Polievka (Sportnet podcast)