Weiss pred Klaksvíkom: Mám rešpekt pred každým súperom. Dáme do toho sto a viac percent (Sportnet podcast)

Tréner Slovana Vladimír Weiss starší a Juraj Kucka.
Tréner Slovana Vladimír Weiss starší a Juraj Kucka. (Autor: TASR)
Sportnet|30. nov 2023 o 07:10

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok 30. november a v tento deň oslavuje svoje 34. narodeniny slovenský futbalista Vladimír Weiss mladší a svoje 29. narodeniny slovenský hokejista Marko Daňo.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Vavro a Lobotka sú blízko osemfinále

Mníchovčania vo svojom zápase zaváhali a remizovali s Kodaňou s Denisom Vavrom v základnej jedenástke. Dánsky celok je tak na 2. mieste v tabuľke a v poslednom zápase si zahrá s Galatasarayom o postup. 

Neapol so Stanislavom Lobotkom v zostave prehral s Realom Madrid 2:4, no vďaka remíze 1:1 Bragy s Unionom Berlín majú k postupu do najlepšej šestnástky veľmi blízko.

V ďalších zápasoch uspel Eindhoven na pôde Sevilly 3:2, keď otočil zápas zo stavu 0:2. Arsenal doslova zničil Lens 6:0, Benfica remizovala s Interom 3:3, pričom celok z Milána vyrovnával z 0:3 a Real Sociedad bezgólovo remizoval so Salzburgom 0:0 a Manchester United len remizoval s Galatasarayom 3:3.

Viac k téme:

Postupová matematika Slovana

na slovenské futbalové kluby čakajú zápasy v Európskej konferenčnej lige. O 18-tej hodine a 45. minúte započne duel medzi Klaksvíkom a Slovan Bratislava.

Ako znie tá tradičná postupová matematika? Keďže je druhý so 7 bodmi, tretí Klaksvík ich má 4 a Olimpija Ľubľana 3, matematika je jednoduchá: Slovanu stačí za istých okolností aj bod.

V prípade remízy Slovana musí bodovať aj favorit z Lille v Ľubľane. Ak sa tak stane, Slovan má istý postup. Dokáže ho však získať aj sám, ak proti Klaksvíku zaboduje naplno, navyše ani prehra by pre Slovan neznamenala koniec nádejam na postup.

Pokiaľ však Slovan zvíťazí a Ľubľana vo forme doma prekvapí Lille, slovenský majster sa môže dostať dokonca na čelo skupiny. Predzápasové slová trénera Vladimíra Weissa staršieho a jeho zverenca Juraja Kucku nájdete v podcaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Weiss pred Klaksvíkom: Mám rešpekt pred každým súperom. Dáme do toho sto a viac percent (Sportnet podcast)