Sauer historicky najmladší debutant v repre. Tomič: Zaslúžili by sme víťazstvo (Sportnet podcast)

Zľava Leo Sauer (Slovensko) a Julian Ryerson (Nórsko) počas prípravného stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko
Fotogaléria (26)
Zľava Leo Sauer (Slovensko) a Julian Ryerson (Nórsko) počas prípravného stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko (Autor: TASR)
Sportnet|27. mar 2024 o 07:25

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 27. marec, a v tento deň oslavuje svoje 53. narodeniny bývalý automobilový pretekár a pilot F1 David Coulthard.

Vo formule 1 pretekal v rokoch 1994 až 2008 a počas týchto rokov získal 13 víťazstiev a 62 pódiových umiestnení. Aktuálne pracuje ako komentátor a analytik BBC.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu sportnet.sk, v ktorom zhrnieme to najdôležitejšie čo sa počas uplynulého dňa v športovom svete stalo.

Tomič: Zaslúžili sme si vyhrať

Slovenskí futbalisti remizovali v utorňajšom prípravnom zápase na pôde Nórska 1:1. V Osle viedli domáci od 18. minúty zásluhou Alexandra Sörlotha, no v 86. minúte vyrovnal striedajúci Ondrej Duda.

Chvíľu po zmene strán rozhodca odpískal pokutový kop pre Nórsko, no Erlinga Haalanda vychytal skvelý Marek Rodák.

Michal Tomič v pozápasovom rozhovore povedal, že tento zápas by si zaslúžili vyhrať.

Fotogaléria: Nórsko - Slovensko (prípravný zápas na EURO 2024)

Slováci uzavrú prípravu na európsky šampionát v júnovom asociačnom termíne dvojzápasom so San Marínom (5.6.) a Walesom (9.6.)

Debut v A tíme si v zápase proti Nórsku odkrútil 18-ročný Leo Sauer a stal sa tak historicky najmladším hráčom seniorskej reprezentácie.

Viac k téme:

Škorvánek opúšťa Michalovce

Slovenský hokejový brankár Stanislav Škorvánek bude pokračovať v kariére v Česku. Po sezóne opustí Michalovce a ak sa vyplnia informácie z českých médií, jeho ďalším pôsobiskom bude Hradec Králové.

Český klub sa mal dohodnúť na prestupe s brankárskou hviezdou slovenskej extraligy už v zime. Dvadsaťosemročný brankár chytá tretí rok v špičkovej forme, v prvých dvoch zápasoch play-off za Michalovce dostal len jeden gól.

Žilinský rodák ešte nikdy nechytal inde ako na Slovensku. V prebiehajúcej sezóne odchytal v základnej časti 39 zápasov s 93,1-percentnou úspešnosťou zákrokov. Vlani odchytal štyri duely na majstrovstvách sveta.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Sauer historicky najmladší debutant v repre. Tomič: Zaslúžili by sme víťazstvo (Sportnet podcast)