Slafkovský s troma oceneniami pre najlepšieho hokejistu Slovenska. Radoval sa aj Fehérváry (Sportnet podcast)

Na snímke Juraj Slafkovský pózuje s cenou pre najlepšieho slovenského hokejistu počas galavečera Hokejista roka 2024 na Bratislavskom hrade.
Na snímke Juraj Slafkovský pózuje s cenou pre najlepšieho slovenského hokejistu počas galavečera Hokejista roka 2024 na Bratislavskom hrade. (Autor: TASR)
Sportnet|27. aug 2024 o 07:55

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 27. august, a v tento deň pred dvadsiatimi rokmi získal slovenský štvorkajak v zložení Juraj Bača, Erik Vlček, Richard Riszdorfer a Michal Riszdorfer bronzovú medailu z rýchlostnej kanoistiky na OH v Aténach.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slafkovský ovládol anketu

Najlepším hokejistom roka 2024 sa stal útočník Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský.

Ocenenie si prevzal na slávnostnom galavečere na Bratislavskom hrade. Okrem najvýznamenšej ceny si prevzal aj ďalšie dve - za najlepšieho útočníka a najlepšieho hráča do 20 rokov.

Cenu pre najlepšieho útočníka si prevzal z rúk člena Siene slávy slovenského hokeja a osemnásobného víťaza tejto ceny, Mariána Hossu.

Druhé miesto v ankete najlepšieho hokejistu získal Martin Pospíšil, tretí bol Libor Hudáček. 

Viac k téme:

Škriniar a Ronaldo v jednom tíme?

Saudskoarabský klub Al Nassr poslal oficiálnu ponuku na prestup slovenského kapitána a obrancu Milana Škriniara.

Ten pôsobí vo farbách Parížu St. Germain, no v poslednom ligovom zápase ho tréner Luis Enrique posadil len na tribúnu.

Ako informoval renomovaný novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti, dohoda je takmer uzavretá. V saudskoarabskom klube pôsobí aj portugalský fenomén Cristiano Ronaldo.

V obrane by stopérsku dvojicu tvoril spoločne s Aymericom Laportem. Škriniar je oficiálne na listine prestupového trhu.

O jeho služby, no len na hosťovanie, sa zaujímali aj talianske kluby, ako napríklad SSC Neapol či Juventus Turín. Francúzsky klub však preferuje jeho predaj ako hosťovanie.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slafkovský s troma oceneniami pre najlepšieho hokejistu Slovenska. Radoval sa aj Fehérváry (Sportnet podcast)