Niké ligu opúšťajú veľké mená. Tatar pri debute potešil trénera (Sportnet podcast)

Tomáš Tatar v drese Seattle Kraken.
Tomáš Tatar v drese Seattle Kraken. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|18. dec 2023 o 07:15

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je pondelok, 18. december, a v tento deň pred 17 rokmi sa stal Ľuboš Micheľ v ankete britského magazínu World Soccer najlepším európskym futbalovým rozhodcom roku.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Polievka a Ďuriš končia v lige

Futbalový Slovan bude zimovať na čele tabuľky Niké ligy so sedembodovým náskokom pred druhou Žilinou. V nedeľnom zápase zdolal v šlágri kola Dunajskú Stredu 2:1 po dvoch góloch Marka Toliča. Žilinčania zasa zaváhali, keď prehrali s Banskou Bystricou 1:3. Zaujímavé veci sa ale diali po zápase.

Útočník slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Polievka totižto v jarnej časti už Banskobystričanom pravdepodobne nepomôže, keďže priznal, že by mal z klubu odísť. Polievka povedal, že sa chce v kariére posunúť ďalej a naznačil, že by v nej mohol pokračovať v zahraničí.

V takej Trnave, ktorá prezimuje s 36 bodmi na treťom mieste, pričom na prvý Slovan stráca deväť bodov, zasa končí útočník Michal Ďuriš. V drese Spartaka odohral dovedna devätnásť stretnutí. Teraz po skončení jesennej časti sa vracia do cyperského Othellosu, s ktorým má zmluvu do konca sezóny.

Viac k téme:

Tatar debutoval za Seattle

Tomáš Tatar odohral za Seattle prvý zápas po výmene z Colorada, jeho tím prehral doma s Los Angeles 2:3 po nájazdoch. Tatar odohral za Kraken 13:47 minút, nastúpil v prvom útoku s Jaredom McCannom a Mattym Beniersom.

Zaznamenal jednu strelu na bránku a bol aj jeden z exekútorov samostatného nájazdu, no v druhej sérii neuspel. Výkon 32-ročného slovenského krídelníka na sociálnej sieti X pozitívne hodnotili aj viacerí novinári píšuci o Kraken. Spokojný bol s výkonom slovenského útočníka aj tréner Dave Hakstol.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Niké ligu opúšťajú veľké mená. Tatar pri debute potešil trénera (Sportnet podcast)