Začína sa základná fáza LM v novom formáte. VAR v každom zápase Niké ligy (Sportnet podcast)

trofej Ligy majstrov
trofej Ligy majstrov (Autor: TASR/AP)
Sportnet|17. sep 2024 o 07:50

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 17. septembra a vtento deň pred 24 rokmi získala Martina Moravcová strieború medailu na OH v Sydney v disciplíne motýlik na 100 metrov. 

Vitaje pri počúvani sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas uplynulého dňa v športovom svete stalo. 

Začína sa liga majstrov

Základná fáza v novom formáte futbalovej Ligy majstrov sa začne dnešnými zápasmi v Turíne a Berne. Juventus si o 18.45 h zmeria sily s PSV Eindhoven a Young Boys v rovnakom čase narazia na Aston Villu.

Utorkový program doplnia neskôr ďalšie štyri zápasy s úvodným výkopom o 21.00 h, z ktorých púta najväčšiu pozornosť duel medzi AC Miláno a FC Liverpool.

Nový formát najprestížnejšej futbalovej pohárovej súťaže čaká premiéra po šiestich rokoch príprav.Počet účastníkov v Lige majstrov narástol oproti predošlým edíciám z 32 na 36.

Viac k téme:

Šramková poskočila v rebríčku

Slovenská tenistka Rebecca Šramková si vďaka finálovej účasti na turnaji WTA v tuniskom Monastire polepšila vo svetovom rebríčku o 34 priečok.

Po nedeľnej prehre s Britkou Sonay Kartalovou figuruje na 102. mieste, o dve pozície za svojou najvyššie umiestnenou krajankou Annou Karolínou Schmiedlovou.

Z pozície svetovej jednotky sa naďalej teší Poľka Iga Swiateková, ktorá vedie pred Bieloruskou Arinou Sobolenkovou a Američankou Jessicou Pegulovou.

Viac k témam:

Predstavili VAR

V Dome futbalu Stredoslovenského futbalového zväzu v Banskej Bystrici predstavili v pondelok centrálne stredisko systému VAR.

Vďaka nemu je zabezpečený videoasistent rozhodcu na každom zápase v najvyššej slovenskej súťaži.

Išlo o požiadavku všetkých klubov Niké ligy, ktorú sa od začiatku aktuálnej sezóny darí napĺňať.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Začína sa základná fáza LM v novom formáte. VAR v každom zápase Niké ligy (Sportnet podcast)