Atlético má stále záujem o Hancka. Má poslať ''all or nothing'' ponuku (Sportnet podcast)

Slovenský futbalista Dávid Hancko.
Slovenský futbalista Dávid Hancko. (Autor: Feyenoord Rotterdam/ instagram)
Sportnet|13. aug 2024 o 07:45

Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 13. augusta a dnes svoje 75. narodeniny oslavuje bývalý kanadský hokejový útočnik Bobby Clarke, ktorý celú svoju kariéru v NHL odohral v drese Philadelphia Flyers.

Je dvojnásovný víťaz Stanleyho cupu z rokov 1974 a 1975. V NHL odohral 1144 zápasov s bilanciou 358 gólov a 852 asistencií. 

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Sauer mení dres

Slovenský futbalový reprezentant Leo Sauer zamieril z Feyenoordu Rotterdam na ročné hosťovanie do NAC Breda. Osemnásťročný krídelník dostal po príchode nového trénera Briana Priskeho v príprave na novú sezónu iba minimum šancí.

Sauer prišiel do Feyenoordu z mládežníckej akadémie MŠK Žilina. V holandskom tíme debutoval 20. augusta 2023 v rotterdamskom derby na pôde Sparty.

Stále je však otvorený aj prestup slovenského reprezentanta Dávida Hancka do Atlética Madrid. Holandské, ale aj španielske médiá sú presvedčené, že Atlético pošle do Rotterdamu v najbližších dňoch poslednú “all or nothing” ponuku. 

Viac k téme:

Slovan nastúpi na Cypre

Slovenský futbalový šampión ŠK Slovan Bratislava dnes bude chcieť spečatiť postup do play off Ligy majstrov, v ktorom sa naposledy predstavil v sezóne 2014/15.

Po úvodnej domácej výhre nad cyperským šampiónom APOEL Nikózia 2:0 má dobrú pozíciu pred odvetou, ktorá sa hrá o 19.00 SELČ.

Hlavný tréner Vladimír Weiss st. aj hráči si však uvedomujú, že na doslova horúcej pôde to nebude nič ľahké a musia podať kvalitný výkon.

Viac k téme:

Džugan pokračuje na Spiši

Slovenský hokejista Róbert Džugan predĺžil kontrakt o jeden rok s úradujúcim vicemajstrom HK Spišská Nová Ves. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Dvadsaťštyriročný Džugan oblieka dres Spišskej Novej Vsi od sezóny 2020/21. S malou výnimkou, keď krátko pôsobil v Prešove počas ročníka 2022/23, je pevnou súčasťou ofenzívy Spišiakov.

Svojimi výkonmi si vypýtal pozvánku i do kádra reprezentačného A-tímu a hneď sa uviedol premiérovým gólom v prípravnom zápase proti Nemecku.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Atlético má stále záujem o Hancka. Má poslať ''all or nothing'' ponuku (Sportnet podcast)