Harry Kane nastúpi na jubilejný 100. zápas za Anglicko (Sportnet podcast)

Harry Kane.
Harry Kane. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|10. sep 2024 o 07:20

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 10. septembra a dnes svoje 36. narodeniny oslavuje hokejista Jordan Staal, kanadský hokejový útočník a celková dvojka draftu 2006, kde si ho vybral tím Pittsburgh Penguins.

V tomto drese sa stal víťazom Stanley Cupu v ročníku 2008/2009. Bol súčasťou národného tímu na Majstrovstvách sveta 2007, kde Kanada získala zlatú medailu.

Vitajte pri počúvaní Sportnet noviniek, ranného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas víkendu v športovom svete stalo.

Šláger ovládli Francúzi

Futbalisti Francúzska zvíťazili nad Belgickom 2:0 v pondelňajšom šlágri 2. kola Ligy národov. Na ich triumfe sa gólmi podieľali Kolo Muani a Dembele.

Oba tímy majú v 2. skupine na konte po tri body, na čele je s plným počtom bodov Taliansko, ktoré v pondelok zvíťazilo nad Izraelom 2:1.

Viac k téme:

Ceremoniál pre Kanea

Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Harry Kane dnes odohrá svoj jubilejný 100. zápas za Anglicko.

Stane sa tak 10. hráčom v histórii národného tímu, ktorý dosiahne na túto métu. Informovala o tom Anglická futbalová asociácia (FA), ktorá prichystala Kaneovi predzápasový ceremoniál.

Tridsaťjedenročný útočník Bayernu Mníchov od svojho debutu v roku 2015 nastrieľal za Anglicko dovedna 66 gólov a je historicky najlepším strelcom reprezentácie.

Kane bude prvým hráčom, ktorému sa podarí nastúpiť na stý zápas od novembra 2014, keď míľnik 100 štartov pokoril bývalý útočník Wayne Rooney.

Viac k téme:

Slovan má nového majiteľa

Novým vlastníkom hokejového klubu HC Slovan Bratislava sa stala developerská spoločnosť J&T Real Estate sports & entertainment a.s.

Od doterajšej majiteľky Eleny Hrubej odkúpila väčšinový 57-percentný podiel. Transakciu potvrdilo pondelňajšie valné zhromaždenie. Informáciu zverejnil klub na svojej oficiálnej stránke.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Harry Kane nastúpi na jubilejný 100. zápas za Anglicko (Sportnet podcast)