Pomôže jej tréner? Postaví mi to ťažšie. Verí mi, hovorí Vlhová (Sportnet podcast)

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|1. dec 2023 o 07:30

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok 1. december a v tento deň oslavuje svoje 33. narodeniny slovenský hokejista Tomáš Tatar.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slovan a Trnava

Futbalisti Slovana Bratislava s predstihom potvrdili postup do vyraďovacej fázy Európskej konferenčnej ligy. Vo svojom piatom zápase skupiny A vyhrali na pôde faerského Klaksvíku 2:1 a definitívne rozhodli o tom, že v tabuľke už neskončia horšie než druhí.

O tom, či sa Slovan predstaví priamo v osemfinále alebo v play-off, rozhodne záverečné 6. kolo skupiny, v ktorom sa stretne s Ľubľanou a na prvý Lille čaká práve Klaksvík. 

Futbalisti Spartaka Trnava boli veľmi blízko bodovej rozlúčky s domácim prostredím v Európskej konferenčnej lige v tejto sezóne, no po góle Ludogorca v posledných sekundách zápasu prehrali tesne 1:2.

Viac k téme:

Pomôže Vlhovej tréner?

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa presunula do ďalšieho strediska Svetového pohára. Zastávka v Mont-Tremblant je pre mnohé lyžiarky novinka.

Cez víkend sú na programe dva obrovské slalomy.

Aké to je pre Petru Vlhovú pretekať na novej trati? Čo je jej cieľom počas víkendu? Trať prvého kola v nedeľňajšom obrovskom slalome stavia jej tréner Mauro Pini. 

Bude to pre ňu výhoda? “Je typ kouča, ktorý sa nebojí postaviť niečo ťažšie,” povedala Vlhová. Ďalšie odpovede na tieto otázky nájdete v pocaste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Pomôže jej tréner? Postaví mi to ťažšie. Verí mi, hovorí Vlhová (Sportnet podcast)