FOTO Apríl v obraze: Slafkovského hetrik, oslavy titulov i príprava na MS v hokeji

Juraj Slafkovský pózuje s pukmi po strelení prvého hetriku v NHL
Fotogaléria (23)
Juraj Slafkovský pózuje s pukmi po strelení prvého hetriku v NHL (Zdroj: X/NHL)
Sportnet|2. máj 2024 o 09:57

Pozrite si najlepšie zábery z apríla 2024.

BRATISLAVA. Apríl sa niesol v znamení mnohých športových osláv. Či už na Slovensku, ale aj vo svete sa oslavovali futbalové či hokejové tituly.

V Niké lige sa zo šiesteho triumfu v rade tešili hráči ŠK Slovan Bratislava, ktorí si na domácej pôde zaistili titul po remíze s Dunajskou Stredou.

Ešte väčšia radosť vypukla v Nitre, kde si hráči vybojovali titul v Tipos extralige po ôsmich rokoch. Vo finále zdolali Spišskú Novú Ves 4:0 na zápasy.

Veľke oslavy boli aj v Leverkusene, kde si miestny klub vybojoval titul v nemeckej Bundeslige a zastavil tak dlhú šnúru Bayernu Mníchov.

Top fotografie za apríl 2024

Piaty titul v rade oslavovali aj hráči Třinca v zostave so siedmimi Slovákmi. Vo finále play-off v zdolali Pardubice 4:3 na zápasy.

V plnom prúde je aj príprava na majstrovstvá sveta v hokeji 2024, ktoré sa budú hrať v Česku. Slovensko v apríli odohralo osem prípravných duelov. Ich bilancia je päť výhier (z toho dve po predĺžení) a tri prehry.

Do štatistík NHL sa výrazne zapísal aj Juraj Slafkovský, ktorý strelil svoj prvý hetrik v zápase proti Philadelphii Flyers. Slovenský útočník, ktorý by mal posilniť reprezentáciu na MS, uzavrel základnú časť NHL s 50-timi bodmi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»FOTO Apríl v obraze: Slafkovského hetrik, oslavy titulov i príprava na MS v hokeji