Špirko a Kozák v Brne končia, prichádza Marcel Haščák

Jednou z posíl Komety Brno je aj Slovák Marcel Haščák (vpravo hore).
Jednou z posíl Komety Brno je aj Slovák Marcel Haščák (vpravo hore). (Autor: Facebook - HC Kometa Brno)
SITA|2. máj 2016 o 12:07

Vedenie Komety Brno po skončení sezóny výrazne obmieňa káder.

BRNO. Káder českého hokejového extraligistu Komety Brno opúšťa dvojica Slovákov Lukáš Kozák a Rastislav Špirko. Do mužstva prichádza Marcel Haščák. Referuje o tom oficiálny web Komety.

Obaja rodáci z Martina prišli do Brna počas sezóny 2015/2016 - Špirko z MHC Martin a Kozák zo Slovana Bratislava. Dvadsaťdeväťročný popradský rodák Marcel Haščák strávil uplynulý súťažný ročník v Karlových Varoch. Predtým pôsobil v KHL (Riga a Chabarovsk).

Takto dal Rastislav Špirko svoj premiérový gól v drese Brna.

Brno okrem Slovákov opúšťajú aj Jan Hanzlík, Petr Kuboš, Tomáš Kaberle a Jakub Koreis. Do mužstva trénera Libora Zábranského pribudnú Ondřej Němec, Michal Gulaši, Jan Štencel a Vlastimil Dostálek.

"Od hráčov, samozrejme, očakávame totálnu oddanosť klubu a agresivitu. Od útočníkov strieľanie gólov, padanie do striel. A to isté aj od obrancov. No hlavne, aby všetci vystupovali ako tím a reprezentovali naše mesto a veľkoklub, akým Kometa historicky je. Stále pracujeme na tom, aby sme priviedli ešte jedného špičkového útočníka," uviedol pre oficiálnu stránku Komety Brno tréner a generálny manažér klubu Libor Zábranský.

Nachádzate sa tu:
Domov»Cyklistika»Špirko a Kozák v Brne končia, prichádza Marcel Haščák