Španielske denníky si doberajú Ronaldinha

SITA|18. mar 2008 o 18:09

MADRID 18. marca (SITA) - Španielske denníky, zvlášť tie, ktoré sú naklonené futbalovému klubu Real Madrid, sa radujú zo správy, podľa ktorej Ronaldinho vynechal posledný zápas svojho klubu FC Barcelona ...

MADRID 18. marca (SITA) - Španielske denníky, zvlášť tie, ktoré sú naklonené futbalovému klubu Real Madrid, sa radujú zo správy, podľa ktorej Ronaldinho vynechal posledný zápas svojho klubu FC Barcelona pre údajné zranenie. "Ronaldinho ukazuje v Barce nedostatočnú morálku" či "Lekári už majú plné zuby Rijkaarda a Ronaldinha", tak zneli niektoré posmešné titulky španielskych denníkov.

Najlepší futbalista sveta z rokov 2004 a 2005 nenastúpil na zápas španielskej najvyššej futbalovej súťaže pre údajné zranenie pravej nohy. Lekárska prehliadka na druhý deň po zápase ale neukázala žiadne poškodenie pravej nohy, v ktorej Ronaldinho cítil bolesť.

Brazílsky špílmacher katalánskeho veľkoklubu prežíva najťažšiu sezónu od svojho príchodu na Nou Camp v roku 2003. Barcelona bez Ronaldinha v zostave len remizovala na ihrisku Almerie 2:2 a nevyužila šancu bližšie sa bodovo dotiahnuť na vedúci Real Madrid, ktorý taktiež vo víkendovom 28. kole zaváhal (prehra na ihrisku Deportiva La Coruňa 0:1). Futbalisti "bieleho baletu" sú stále na čele La Ligy so sedembodovým náskokom pred druhou Barcelonou. Pred tretím Villarrealom majú náskok 9 bodov. Či čoskoro dvadsaťosemročný brazílsky klenot nastúpi v drese svojho zamestnávateľa v ďalšom zápase (nedeľa 23. 3. proti Valladolidu), dosiaľ nie je známe.

Nachádzate sa tu:
Domov