Solskjaer vylúčil svoj návrat do Anglicka

SITA|15. okt 2012 o 17:24

Solskjaerovi zverenci sú v FK Molde v Európskej lige UEFA na 2. mieste tabuľky v E-skupine.

OSLO. Tréner nórskeho futbalového klubu FK Molde Ole Gunnar Solskjaer vylúčil napriek záujmu klubov Bolton Wanderers a Blackburn Rovers svoj návrat do Anglicka.

Bývalý útočník Manchestru United vo svojej prvej sezóne na lavičke spomínaného nórskeho klubu získal titul a odvtedy niekdajšieho "žolíka" Alexa Fergusona spájajú s angažmánom v jednom z anglických tímov. Pred pár mesiacmi sa často v médiách spomínal záujem birminghamskej Aston Villy a neskôr po rezignácii Steva Keana aj Blackburnu Rovers.

"Vždy, keď anglický klub hľadá trénera, vyrojí sa množstvo špekulácií," povedal Solskjaer pre denník Romsdals Budstikke.

"V súvislosti s Boltonom sa spomínalo dvadsať rôznych trénerov, a preto je prirodzené, že som bol jedným z nich. Lenže teraz to nie je nič pre mňa. Špekulácie sa objavujú stále, ale ja im nevenujem pozornosť. Určite zostanem v Molde do konca aktuálnej sezóny, to vám môžem sľúbiť," dodal Solskjaer, ktorý po skončení hráčskej kariéry viedol aj rezervu Manchestru United.

Jeden zo strojcov obratu vo finále Ligy majstrov 1999 v stretnutí s Bayernom Mníchov strelil počas desiatich sezón v drese "červených diablov" 91 gólov.

Solskjaerovi zverenci v FK Molde figurujú po dvoch kolách skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2012/2013 s tromi bodmi na 2. mieste tabuľky v E-skupine. V ostatnom stretnutí kontinentálneho pohára č. 2 zdolali na domácom ihrisku hráčov VfB Stuttgart 2:0.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Solskjaer vylúčil svoj návrat do Anglicka