Sobotný Oktagon Undeground sa žiaľ bude musieť zaobísť bez Moniky Chochlíkovej

Daniel Stankovič|25. feb 2021 o 01:00

Turnaj Oktagon Underground: The Last Man Standing divákom predstaví bez úspešnej slovenskej zápasníčky.

Víkendový turnaj Oktagonu venovaný postojárskym hviezdam domácej scény sa bude musieť zaobísť bez najlepšej slovenskej zápasníčky. 

Pandemická situácia si pred ďalším turnajom česloslovenskej organizácie vybrala svoju daň. Dnes poobede zverejnila slovenská bojovníčka Monika Chochlíková na sociálnej sieti Instagram správu, že sa žiaľ nebude môcť divákom predstaviť v plánovanom zápase proti Češke Strnadovej. Dôvodom je pozitívny test na ochorenie COVID-19.

"Ani si neviete predstaviť, ako ma to hnevá. Bohužiaľ zápas v Oktagone túto sobotu je zrušený, pretože som bola pozitívne testovaná na COVID (aj spolu s Tomášom). Pred tým som absolvovala 4 antigénové testy v priebehu 8 dní a na všetkých som bola negatívna. Týždeň pred zápasom som sa totálne izolovala od všetkých (vrátane Tomáša). Bohužiaľ nepomohlo.

Čo sa týka príznakov, tak musím sa priznať, necítim sa úplne OK, ale myslím, že zápas by som zvládla. Tomáš bol na tom trošku horšie, mal horúčky skoro 39. Aj keď som sa počas príprav na moje zápasy nie vždy cítila ideálne, NIKDY som zápas nezrušila. Toto je taká moja "premiéra" a dúfam, že sa to už nebude opakovať.

Forma bola, cítila som sa skvelo (odhliadnuc od posledných dní) a chcela som vám ukázať krásu muaythai v Oktagone. Tak si budete musieť na mňa ešte počkať :). Ďakujem vám všetkým za obrovskú podporu, ktorú ste mi doteraz posielali! Moc si to vážim!", napísala svetová šampiónka WAKO K1 a európska majsterka organizácie IFMA.

Náhradou za Moniku má byť česká muay thai zápasníčka, Viktorie Bulínová. Tá je napríklad európska vicemajsterka v organizácii IFMA. Diváci ju môžu poznať z minuloročného júnového súboja na Oktagon Underground, kde na body nestačila práve na Chochlíkovú

Ostáva veriť, že ide o prvú a zároveň poslednú udalosť podobného typu a my tak neprídeme o žiaden s vypísaných zápasov. 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Sobotný Oktagon Undeground sa žiaľ bude musieť zaobísť bez Moniky Chochlíkovej