Prípravný zápas: Slovensko do 21 rokov zdolalo po obrate Rumunsko

Slovensko U21 - Rumunsko U21: ONLINE prenos z prípravného stretnutia hráčov do 21 rokov.
Slovensko U21 - Rumunsko U21: ONLINE prenos z prípravného stretnutia hráčov do 21 rokov. (Autor: TASR - Erika Ďurčová)
Sportnet|7. jún 2022 o 15:20 (aktualizované 7. jún 2022 o 19:41)

Sledovali ste s nami ONLINE prenos z futbalového zápasu: Slovensko U21 - Rumunsko U21

SENEC. Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov dnes odohrala prípravné stretnutie proti rovesníkom z Rumunska. Jeho dejiskom bolo NTC v Senci.

Mladí futbalisti už síce prehrávali 1:3, ale nakoniec zvíťazili 4:3.

Futbal ste sledovali s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Slovensko - Rumunsko (LIVE, futbal, prípravné stretnutie, dnes)

Reprezentácia U21  2021/2022
07.06.2022 o 17:30
Prípravný zápas
Slovensko
4:3
(1:2, 3:1)
90' minúta
Ukončený
Rumunsko
Prehľad
Góly: 17. Tučný, 54. Vojtko (pen.), 80. Kelemen, 83. Kaprálik – 24. Marković, 33. Corbu, 46. Marković. ŽK: 72. Telcean (RUM). Rozhodca: Orel.. Diváci: 375..
Prenos
Parádna obrátka Slovákov v druhom polčase. Sokolíci sa vrátili na ihrisko za skóre 1:2, no víťazia 4:3 a ukončujú ročník víťazstvom. Rumuni sa rozhodol využiť služby všetkých troch brankárov, ale to nestačilo na triumf. Adrián Kaprálik pečatil výsledok v 83. minúte. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+3
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
90
changeStriedanie v tíme Rumunsko:
z ihriska odchádza Grameni, prichádza Petrila.
z ihriska odchádza Telcean, prichádza Tirlea.
z ihriska odchádza Farcas, prichádza Birzu.
z ihriska odchádza Gyenge, prichádza Balbarau.
89
importantKováčik v konflikte s Dumitrescum! Obaja kohúti po sebe vyštartovali, no už to je upokojené!
88
importantSkvelý zákrok Ľubomíra Belka! Farcas bol zoči-voči nášmu brankárovi, ale lopta mu nesadla ideálne na kopačku!
85
Dostávame možnosť definitívne zlomiť odpor Rumunska. Štandardnú situáciu mal vo svojich rukách Myslovič, avšak nenašiel Riga.
83
goalSlovensko dalo gól! Slováci idú do vedenia! Skvelý okamih. ADRIÁN KAPRÁLIK krásne preloboval rumunského gólmana, ktorý ešte skočil po lopte, no nezachytil ju.
80
goalSlovensko dalo gól! Nádherná akcia, ktorá je nositeľom vyrovnávajúceho gólu. Kováčik našiel MÁRIA KELEMENA, ktorý sa rozhodol pre zakončenie pätičkou. Rumuni nechali v štichu svojho brankára Gyengeho.
79
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Tučný, prichádza Kaprálik.
78
Slovensko malo výhodu priameho kopu. Lopta Adama Tučného smerovala na zadnú tyč, ale odtiaľ ju dostal na roh Dragusin.
75
Ešte štvrťhodina do uplynutia riadnej hracej doby. Slováci stále majú manko o jeden gól. Rumuni kontrolujú tesný náskok 3:2.
73
changeStriedanie v tíme Rumunsko:
z ihriska odchádza Miculescu, prichádza Cimpanu.
z ihriska odchádza Lixandru, prichádza Marginean.
72
yellowCardŽltá karta pre tím Rumunsko (Telcean).
Dnešný zápas sleduje 375 divákov.
71
Vodcom tejto akcie bol Tomáš Rigo. Gyenge nemal nejakú výraznú robotu.
71
Miculescu neprestrčil finálnu loptu pred našu bránku. Zásah Oberta bol stopercentný a rysuje sa rýchla slovenská kontra na druhú stranu.
70
Hra je stabilizovaná najmä z rumunskej strany, kde sme pred pár minútami boli nebezpeční, no nie efektívni. Gyenge sa ujíma výkopu.
68
Šťastne sklepnutá lopta Kováčika pre Kelemena. Máme príležitosť zdolať súperovo pokutové územie. Myslovič sa vynikajúco prebil dovnútra, ale nemal ideálne postavenú loptu na strelu.
66
importantSlováci poriadne zatlačili Rumunov a mohli vyrovnať z dobrého tlaku! Rigovi nebolo súdené vystreliť! Zasiahla rybička jedného z rumunských obrancov!
66
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Goljan, prichádza Ďatko.
z ihriska odchádza Malý, prichádza Nemčík.
65
Adam Goljan pálil po rohovom kope, avšak nastrelil Birligeu.
63
changeStriedanie v tíme Rumunsko:
z ihriska odchádza Corbu, prichádza Birligea.
z ihriska odchádza Marković, prichádza Stoica.
z ihriska odchádza Dican, prichádza Isac.
62
Prvý nedovolený zákrok na Mesíka arbiter nechal tak. Až následný už neostal bez povšimnutia.
61
Kováčik výborne odcentroval na prednú žrď, kde si ešte vytváral miesto na koncovku taktiež striedajúci Kelemen. Lenže nemal šancu proti rumunskej presile.
60
Hodinu priateľského stretnutia máme za sebou. Slováci skórovali raz z penalty, no to isté sa podarilo aj Rumunom a tí vedú o jeden gól 3:2.
59
Slovenskí futbalisti sa nemuseli obávať problémov. Rumuni s pretiahnutým centrom z rohového kopu.
58
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Vojtko, prichádza Mesík.
z ihriska odchádza Suľa, prichádza Kováčik.
57
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Kmeť, prichádza Myslovič.
z ihriska odchádza Iľko, prichádza Kelemen.
z ihriska odchádza Bakaľa, prichádza Obert.
57
Suľa si zbehol do pravej krídelnej pozície. Bola to pre neho náročná lopta, ktorú nezískal.
56
Lavrinčík pripojil k sebe Goljana, ktorý sa vysúval v šestnástke. Dragusina neobohral a skončil na zemi. Márne očakával ďalšiu jedenástku. Toto vôbec nebol faul.
55
Adam Tučný sa dostal do sľubnej palebnej pozície, z ktorej sa dalo jednoznačne lepšie zakončovať. Zhruba z dvadsiatich metrov prekopol.
54
goalSlovensko dalo gól! Kapitán nášho tímu MATÚŠ VOJTKO bezpečne premenil nariadený pokutový kop. Brankára Gyengeho poslal do opačnej strany.
53
importantFarcas použil ruku a Slovensko získava penaltu!
52
Priamy kop nezrealizoval Adam Tučný podľa predstáv. V tejto chvíli sa ponúka šanca o zníženie z rohového kopu. Lavrinčík dostal loptu do stredu plochy.
51
Bude to štandardná situácia pre slovenských hráčov. Hostia sa snažia zostaviť štvorčlenný múr a o jeho prekonanie sa pokúsil Tučný. Stroskotal na ňom.
50
Po piatich minútach druhého dejstva je tu rohový kop Slovákov. Vysokým centrom sa prezentoval Adam Goljan. Rumuni zabrali organizovanou defenzívou.
49
Goljan hýril aktivitou v prvom polčase a okrem kreativity dával o sebe vedieť tiež dobrým pohybom, z ktorého pramenili nedovolené zákroky na neho. Tentoraz ho skopol Miculescu.
48
Telcean iba na chvíľku vhodil loptu do hry. Ďalší aut.
47
Rumunsko je skutočne veľmi ťažký protivník. Slovenskí reprezentanti určite ešte nepovedali posledné slovo. Hoci je to príprava, chcú ju uzavrieť úspešne.
46
goalRumunsko dalo gól! Brankár Belko ešte ani raz nebol v styku s loptou a už inkasuje. JOVAN MARKOVIĆ vypálil projektil pod brvno. Je to jeho druhý gól v dueli.
46
changeStriedanie v tíme Slovensko:
z ihriska odchádza Ludha, prichádza Belko.
z ihriska odchádza Lichý, prichádza Rigo.

Striedanie v tíme Rumunsko:
z ihriska odchádza Popa, prichádza Gyenge.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:34.
Slováci tešili divákov a do vedenia ich poslal Tučný. Rumunsko v rozpätí deviatich minút dvakrát prestrelilo Richarda Ludhu, a preto tímy smerujú do šatní za stavu 1:2 z pohľadu domácich.
45+3
Prvý polčas sa skončil.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
45
Kmeť časoval loptu nabehnutému Iľkovi. Získal ju však brankár Popa.
44
Zlá voľba. Ťažká lopta prefrčala okolo hláv všetkých hráčov nasťahovaných v rumunskej šestnástke.
43
Pískal sa faul na Adama Goljana, keď rozbehol rohový kop nakrátko a bol ťahaný za rameno. Zaujímavá pozícia na ohrozenie bránky Popu.
41
Kým sa tak stane, ešte sa lekársky tím skláňa nad rumunským krajným obrancom Dumitrescum, ktorý ležal a ukazoval na pravý lakeť.
40
Dobrá lopta do tandemu Patrikovi Iľkovi. Gólovú ponuku na vyrovnanie nepredložil do pokutového územia. Bude sa kopať roh.
39
Goljan centroval zo štandardnej situácie. Hľadal niekoho zo Slovákov vo vnútri šestnástky, no Rumuni zasiahli.
38
Slovenská rozohrávka sa zasekla v strede ihriska. Nepresadil sa Lichý.
37
Matúš Kmeť sa vydal s loptou do útočného pásma. Nedisponoval dostatočnou rýchlosťou. S jeho odstavením nemal problém Dragusin.
36
Popa drží loptu v rukaviciach. Rumunsko s pokojom. Výsledok už má naklonený na svoju stranu.
33
goalRumunsko dalo gól! Futbalisti Rumunska otáčajú skóre. Bombu Markovića zlikvidoval Ludha, ale odraz lopty si postrážil MARIUS CORBU, ktorý už nemal ťažkosti s dorážaním.
33
Marković vymyslel skvelý center za našich obrancov, ktorý to dostával ako na podnose na zadnú tyč bez akejkoľvek prítomnosti nášho hráča. Lixandru to ale mal na dlhú kopačku.
30
Farcasovi zatlieskali diváci v Senci, ktorého stále ošetrujú a nedarí sa zastaviť krvácanie z nosa. Po tridsiatich minútach hráme nerozhodne 1:1.
29
Zrážka Iľka s Farcasom. Na hracej ploche zasahujú lekári z oboch táborov. Rumunský stopér sa hneď chytil za tvár a náš hrotový útočník je v pohode. Zdá sa, že Farcas má asi zlomený nos, nakoľko mu krváca a doktor mu prikladá tampóny.
28
Patrik Iľko natiahol na seba Farcasa a po súboji vybojoval autové vhadzovanie. Avšak nie sme v držaní lopty, aj keď máme nasťahovaných hráčov v pásme.
27
Adam Goljdan sa vysporiadal s rumunským obrancom, no ťažký center na druhú žrď nebol pretavený na strelu. Nemali sme tam hráča.
26
Nízky centrovaný pokus Kmeťa zvýhodňoval hostí, ktorí bez veľkej námahy prišli k lopte.
24
goalRumunsko dalo gól! JOVAN MARKOVIĆ vycvičil celú slovenskú obranu na čele s brankárom Ludhom, ktorého vytiahol z brány a bez problémov trafil prázdnu bránku. Už ani rýchly príchod Bakaľu nezabránil gólu na 1:1.
23
Táto akcia sa mohla skončiť lepšie, lenže neprichádzala žiadna podpora pre Goljana. Oneskorene do kombinácie pribehol Lichý a zároveň nevypálil strelu, ktorá by znamenala nebezpečenstvo pre brankára Popu.
22
Pätica rumunských futbalistov obsadila naše pokutové územie. Dôraznú prácu musel odviesť Suľa, ktorý si vypýtal faul Corbuho.
21
Miculescu pri prieniku do útočného pásma bol zahnaný do rohu trávnika. Výborným pohybom to dokázal Kmeť.
20
Richard Ludha laxne vykopával od vlastnej bránky. Rumuni to nedokázali potrestať, a to aj kvôli tomu, pretože našim pomohol návrat Lichého.
19
Dragusin zavaril spoluhráčom, keď podcenil hlbokú loptu, ktorá padla do jeho šestnástky. Za Slovákov sa túžil presadiť Goljan, ale teraz hosťom nič nehrozilo.
17
goalSlovensko dalo gól! Malý výborne načasoval loptu pre ADAMA TUČNÉHO, ktorý najprv strácal stabilitu, no prehodil si loptu na ľavačku a bombou rozvlnil sieť.
16
Goljan si našiel odrazenú loptu a manévruje vo svojom ľavom priestore. Pri šestnástke išiel zdolať súpera, ktorý sa nedal prekabátiť.
15
Fantastické futbalové podmienky v Senci, ale súperi nám ešte neponúkli vzrušujúce akcie, z ktorých by mohli padať lopty do sietí. Momentálne hráme bez gólov po štvrťhodine duelu.
14
Telcean aj Goljan boli rozhodnutí, že pôjdu vzájomne do lopty. Náš mladík nastavil telo, rumunský hráč chcel hlavičkovať. Zabolelo ho to, ale je v poriadku.
13
Toto bola veľmi prudká prenášaná lopta na ľavú stranu, kde operoval Adam Goljan. Na druhej strane jednoduchý zisk lopty pre Telceana.
12
Kmeťa obsadzovali Rumuni na hranici pokutového územia. Goljan si bol toho vedomý, ale chcel sa pokúsiť prekvapiť. Neuspel.
11
Slováci sa presúvali do súperovej šestnástky. Letiaci center z pravého krídla prichádzal na biely bod, ale zasiahol Dragusin.
10
Marković ukazoval kvality v individuálnom súboji proti Suľovi. Slovenský zadák sa nechal zo začiatku vytáčať, no napokon zrazil následný center.
9
Dragusin s Dicanom číhali na zadnej žrdi a jeden z nich zakončil hlavou. Išlo to nad bránku Richarda Ludhu.
8
David Miculescu sa odhodlal k ďalekonosnej strele, pred ktorou si dvojnásobne vylepšoval pozíciu. Ludha bol nútený vytláčať na roh.
7
Goljan prerušil aktivitu Rumunov na postrannej čiare.
6
Samuel Suľa sa rozbiehal z vlastnej polovice a bol v držaní lopty. Za ruky ho stiahol na trávnik Grameni.
5
Marković si prebral vysoký center Dumitrescuho, ktorý ho našiel na pravej strane pokutového územia. Strelecké šťastie skúšal spoza Vojtka, no veľmi nepresne zakončil.
4
Nedovolený súboj v strednom pásme. Dican zvalcoval Tučného.
3
Tučný sa podpísal pod prvý slovenský roh. Lavrinčík sa zhostil rozohrávača štandardnej situácie. Aj on vysielal pokus do stredu šestnástky, a teraz pre zmenu Lichého súper nepustil do hlavičky.
2
Miculescu centroval od rohovej zástavky. Stred pokutového územia ovládol Filip Lichý a vyhlavičkoval loptu do bezpečia.
1
Do obrannej roboty sa musela vrhnúť slovenská defenzíva a po sklze smerujú Rumuni k prvému rohovému kopu.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Slovensko: Ludha – Suľa, Malý, Bakaľa, Vojtko – Lichý, Kmeť, Lavrinčík – Tučný, Goljan – Iľko.
Náhradníci: Krajčirík, Belko, Nemčík, Obert, Pokorný, Myslovič, Kelemen, Ďatko, Rigo, Kaprálik, Mesík, Kováčik.
Trenér: Jaroslav Kentoš.

Rumunsko: Popa – Telcean, Dragusin, Farcas, Dumitrescu – Dican, Grameni – Corbu, Miculescu, Lixandru – Markovic.
Náhradníci: Gyenge, Balbarau, Tirlea, Isac, Birzu, Cimpanu, Marginean, Petrila, Stoica, Birligea.
Trenér: Florin Bratu.
Vážení futbaloví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní posledného zápasu sezóny pre hráčov SR U21, ktorí si zmerajú sily s rovesníkmi z Rumunska.

„Hru Rumunov sme si napozerali, hrajú kombinačne, chcú ukázať, že vedia hrať. Snažili sme sa na to pripraviť, nechceme nič podceniť. Chceme dať šancu aj ďalším hráčom, aby sme mali väčší rozhľad, aby sme sa vedeli čo najlepšie pripraviť na zápasy v baráži,“ konštatoval Mário Auxt, pre oficiálnu stránku Slovenského futbalového zväzu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Prípravný zápas: Slovensko do 21 rokov zdolalo po obrate Rumunsko