Slovan sa dohodol na ukončení spolupráce s brankárom Godlom

Denis Godla.
Denis Godla. (Autor: TASR)
TASR|15. júl 2015 o 12:49

Dvadsaťročný brankár sa dohodolna ukončení spolupráce vzhľadom na to, že mužstvo vstúpi do nového ročníka s kanadskou brankárskou dvojicou Michael Garnett - Barry Brust.

BRATISLAVA. Tím jediného slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovana Bratislava opustil Denis Godla. Dvadsaťročný brankár sa s vedením klubu dohodol v stredu na ukončení spolupráce vzhľadom na to, že mužstvo vstúpi do nového ročníka s kanadskou brankárskou dvojicou Michael Garnett - Barry Brust.

"Vedenie HC SLOVAN priviedlo do tímu v ostatných dňoch dvoch kvalitných kanadských gólmanov, pri ktorých by Denisovi Godlovi s najväčšou pravdepodobnosťou zostala len pozícia tretieho brankára a striedavého štartu v slovenskej extralige. Vzhľadom na jeho iné ponuky a ďalší hokejový rast sa hráč s vedením klubu dohodol na rozviazaní kontraktu," píše sa na oficiálnom webe "belasých".

Godla naštartoval svoju kariéru ziskom bronzu na uplynulých MS hráčov do 20 rokov v Kanade, pričom sa stal aj najužitočnejším hráčom celého turnaja (MVP).

Následne štyrikrát chytal za Slovan v KHL a rovnaký počet štartov pridal aj v drese extraligových Piešťan, ani v jednom tíme sa však výraznejšie nepresadil. Nevyšlo mu ani zámorie a snaha zabojovať o miesto počas rozvojového kempu v profiligových kluboch, keďže na tohtoročnom vstupnom drafte po ňom nikto nesiahol.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovan sa dohodol na ukončení spolupráce s brankárom Godlom