Slovan má problémy s centrami, vedenie klubu rieši návrat Surového

Tomáš Surový si momentálne oblieka dres Banskej Bystrice.
Tomáš Surový si momentálne oblieka dres Banskej Bystrice. (Autor: TASR)
SITA|20. dec 2016 o 22:30

Ak klub príchod skúseného útočníka dotiahne, bude to len do konca januára, kedy sa končí prestupové obdobie.

BRATISLAVA. Do kádra bratislavského Slovana by sa v blízkej budúcnosti mohol vrátiť útočník Tomáš Surový. Tridsaťpäťročný skúsený hokejista aktuálne pôsobí v tipsportligovej Banskej Bystrici, kam odišiel pred touto sezónou práve zo Slovana.

„Hľadali sme centra, pretože všetkých sme mali zranených či nemali formu. Boli sme sa na Tomáša pozrieť, stále nám tu aj v kríze odviedol ťažkú prácu," povedal v utorok večer tréner Slovana Bratislava Miloš Říha.

"Je potešením, že sme teraz k nemu našli ďalších dvoch mladých centrov. Bude dobre, keď tu budú aj skúsenosti. Ešte neviem, či sa to vedeniu podarilo dotiahnuť, bolo by to však len do konca prestupového obdobia, teda do konca januára. Za ten čas by nám pomohol v kríze a pokúsili by sme sa dostať vyššie," dodal Říha.

Tomáš Surový pôsobil v Slovane aj v minulej sezóne.

Vicemajster sveta z Helsínk 2012 Surový v minulosti počas pôsobenia v tíme Slovana viackrát štartoval aj za rodnú Banskú Bystricu.

Predtým v KHL hral aj za Minsk, Lev Praha, CSKA Moskva či Rigu. Na svojom konte má tiež 126 štartov v zámorskej NHL za Pittsburgh.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan má problémy s centrami, vedenie klubu rieši návrat Surového