Škrtel: Keď nezvíťazíte, aspoň treba neprehrať

(Autor: TASR/AP)
SITA|26. nov 2012 o 16:03

Liverpool nastúpi najbližšie v stredu na ihrisku Tottenhamu Hotspur.

LIVERPOOL. Slovenský stopér v službách anglického futbalového klubu FC Liverpool Martin Škrtel vidí pozitíva na bezgólovej remíze "The Reds" so Swansea City, ktorá sa zrodila v nedeľňajšom stretnutí 13. kola Premier League 2012/2013.

Mužstvo z Anfieldu bolo blízko k trojbodovému zápisu, o víťazstvo ho obrala zdvihnutá zástavka v ruke asistenta hlavného rozhodcu a nastrelené brvno.

Liverpool neprehral v najvyššej anglickej súťaži osem duelov po sebe, z nich sa však až päť skončilo remízou. Na druhej strane si udržal čisté konto v štyroch z ostatných siedmich ligových zápasov.

"Keď nezvíťazíte, dôležité je, že aspoň neprehráte. Snažíme sa poctivo pracovať najmä v defenzíve, udržať si čisté konto. Dá sa povedať, že obrancovia pomáhajú tímu k zisku bodov," cituje oficiálna stránka "The Reds" trojnásobného a úradujúceho najlepšieho futbalistu SR Škrtela.

"Chceli sme uspieť na ihrisku Swansea City a týmto spôsobom nadviazať na víťazstvo nad Wiganom. Uvedomovali sme si, že to nebude jednoduché stretnutie. Presne tak to aj bolo. Získali sme však bod a natiahli sme šnúru bez prehry, a to je dôležité," pokračoval 27-ročný urastený obranca.

Liverpool, ktorý je v tabuľke Premier League na jedenástej pozícii, nastúpi najbližšie v stredu na ihrisku Tottenhamu Hotspur.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel: Keď nezvíťazíte, aspoň treba neprehrať