Škrtel by mal v utorok spečatiť prestup do Fenerbahce, píšu Briti

V súčasnosti vedie Škrtel slovenskú futbalovú reprezentáciu na ME vo Francúzsku v pozícii kapitána.
V súčasnosti vedie Škrtel slovenskú futbalovú reprezentáciu na ME vo Francúzsku v pozícii kapitána. (Autor: Gabriel Kuchta - SME)
SITA|11. júl 2016 o 22:35

Podľa webu britského periodika Daily Mirror by mal 31-ročný obranca pricestovať do Istanbulu, aby podpisom spečatil svoj transfer do miestneho klubu.

ISTANBUL. Otáznik v súvislosti s najbližšou športovou budúcnosťou kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Martina Škrtela môže byť v utorok minulosťou.

Podľa webu britského periodika Daily Mirror by mal 31-ročný obranca FC Liverpool pricestovať do Istanbulu, aby podpisom spečatil svoj transfer do miestneho klubu Fenerbahce.

Istanbulský veľkoklub už skôr prostredníctvom svojej twitterovej prezentácie potvrdil, že rokuje o prestupe handlovského rodáka.

Zdroj blízky istanbulskému klubu prezradil koncom uplynulého týždňa portálu caughtoffside.com, že Škrtel súhlasil s podmienkami trojročného kontraktu. Počas každej zo sezón by mal zinkasovať tri milióny eur plus bonusy.

Účastník ME 2016 Škrtel sa môže stať ďalšou letnou posilou Fenerbahce po ruskom reprezentantovi Romanovi Neustädterovi a Holanďanovi Gregorym van der Wielovi.

Škrtel pôsobí v Liverpoole od januára 2008, prišiel z ruského Zenitu Petrohrad. V ostatnom čase po zdravotných problémoch nedostával veľa príležitostí od nemeckého kouča "The Reds" Jürgena Kloppa. Za LFC má na konte 320 štartov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Škrtel by mal v utorok spečatiť prestup do Fenerbahce, píšu Briti