Crosby reaguje na Subbanove obvinenia: Je rád centrom pozornosti

Sidney Crosby sa sústreďuje na hokej.
Sidney Crosby sa sústreďuje na hokej. (Autor: TASR/AP)
SITA|5. jún 2017 o 11:00

Hviezdny útočník Pittsburghu mal počas zápasu finále play-off NHL povedať obrancovi Nashvillu, že mu smrdí z úst.

NASHVILLE. Kapitán Pittsburghu Sidney Crosby sa počas finálovej série Stanleyho pohára nenechá vtiahnuť do nehokejovej potýčky s P. K. Subbanom.

Obranca Nashvillu po sobotňajšom treťom stretnutí, v ktorom Predators zvíťazili 5:1 a znížili na 1:2 na zápasy, vytiahol príbeh o tom, ako mu Crosby vyčítal, že mu smrdí z úst. "Povedal mi, že mi smrdí z úst. Pred súbojom som použil ústnu vodu, takže naozaj neviem, o čom hovoril," tvrdil rodák z Toronta P. K. Subban.

"P.K. je rád centrom pozornosti a miluje všetky tie veci okolo. Nič s tým nenarobím," reagoval Crosby pred pondelňajším pokračovaním série.

Crosby ešte vo finále play-off nevystrelil na bránu

Crosby má iné starosti. Jemu a Jevgenijovi Malkinovi, dvom najväčším útočným zbraniam Penguins, nedovolili Predators v sobotu ani raz vystreliť na bránku.

Stalo sa im to prvý raz, odkedy hrajú spolu v jednom tíme.

Crosby navyše vo finálovej sérii zatiaľ gólovo mlčí.

"Šance sme mali, len zostali nevyužité. Nejaké strely nám dokázali zblokovať. Treba nájsť cestu do bránky. Už je načase," dušuje sa Crosby.

Tréner Pittsburghu svojim hviezdam verí

Tréner Pittsburghu Penguins Mike Sullivan za tým vidí zvýšenú opateru od hráčov súpera. Napriek tomu verí, že Crosby s Malkinom vďaka svojmu inštinktu nájdu spôsob, ako skórovať. "Ich čísla hovoria za všetko," zdôrazňuje Sullivan.

"Náš tím sa na nich mohol celý rok spoľahnúť, bodovo nás ťahajú aj v tohtoročnom play-off. Nepochybujem o tom, že v tom budú pokračovať.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Crosby reaguje na Subbanove obvinenia: Je rád centrom pozornosti