ONLINE: Šeriff Tiraspol - Real Madrid (Liga majstrov)

Šeriff Tiraspol - Real Madrid: ONLINE prenos zo zápasu Ligy majstrov.
Šeriff Tiraspol - Real Madrid: ONLINE prenos zo zápasu Ligy majstrov. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|24. nov 2021 o 12:00

Sledujte s nami online prenos zo zápasu Ligy majstrov: Šeriff Tiraspol - Real Madrid.

Všetky stredajšie zápasy

ONLINE PRENOS: Šeriff Tiraspol - Real Madrid (LIVE Liga majstrov 2021/2022 dnes, streda, D-skupina)

Liga majstrov Skupina D 2021/2022
24.11.2021 o 21:00
Tiraspol
0:3
(0:2, 0:1)
90+3 minúta
Ukončený
Real Madrid
Prehľad
Góly: 30. Alaba, 45+1. Kroos, 56. Benzema. ŽK: 29. Costanza (TRS).
Prenos
Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.
Real Madrid vrátil Sheriffu Tiraspol prehru z prvého zápasu a zaistil si postup zo skupiny. O výhru v nej si zahrá proti Interu. Moldavské prekvapenie Ligy majstrov putuje na úkor posledného Šachtaru Donetsk do Európskej ligy.
90+3
Koniec zápasu.
90+1
Ešte jedna strela domácich z diaľky, s tou nemal Thibaut Courtois absolútne žiadny problém.
90
Nadstavujú sa 3 minúty.
89
importantGiorgos Athanasiadis s ďalším výborným zákrokom, blysol sa aj proti zakončeniu spred šestnástky smerujúcemu k zadnej žrdi. Skúšal to znova Marco Asensio.
87
importantMarcelo poslal výborný center pred päťku. Karim Benzema loptu predĺžil a Marco Asensio bol úplne sám na päťke. Nanešťastie pre neho, poslal zakončenie do jediného miesta, kde mal brankár šance, priamo do neho. Giorgos Athanasiadis preto s geniálnym zákrokom!
86
Real Madrid je usadený na útočnej polovici ihriska, kde sa snaží dohrať tento zápas s čistým kontom.
84
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Antonio Blanco.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Rodrygo, prichádza Marco Asensio.
83
Sheriff Tiraspol mal k dispozícii priamy kop na krídle. Center zľava defenzíva odvrátila, následný pokus z diaľky nebol presný.
82
Sebastien Thill strieľal z priameho kopu po trávniku do stredu bránky, kde sa nachádzal pripravený gólman Thibaut Courtois.
81
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Adama Traore, prichádza Maxim Cojocaru.
80
Danilo Arboleda si potiahol loptu až pred pokutové územie Realu Madrid, kde ho sklzom fauloval Casemiro.
79
Adama Traore bol v opatere zdravotníkov, ktorí ho nakoniec zobrali rovno do útrob štadióna.
78
Nacho Fernández išiel do súboja ostrým sklzom, ale čistým. Na trávniku skončil Adama Traore, ale vyzeralo to tak ako keby sa následne chytil za hruď a to nebolo kvôli sklzu. Každopádne, vyzerá byť v poriadku, čo je hlavné.
76
Toni Kroos centroval z priameho kopu na zadnú žrď, pokus o signál nevyšiel, keďže Casemiro ťažký pas neudržal v hre.
75
Real Madrid mal k dispozícii rohový kop, zahrával ho Luka Modrić. Nenašiel spoluhráčov, defenzíva domácich to ustála.
73
Danilo Arboleda zablokoval centrovanú loptu, ktorú vyslal Vinícius Júnior. Real Madrid napriek tomu ostáva na útočnej polovici ihriska.
72
Ani ďalší Marcelov center nenašiel adresáta. Odrazenú loptu nezakončil podľa predstáv Luka Modrić.
71
Držanie lopty: 40% – 60%
70
Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. V podstate ostáva už iba zistiť aké bude konečné skóre. Real Madrid si dnes zaistí po Interi postup do osemifinále, Sheriff pôjde do Európskej ligy.
69
Marcelo centroval na zadnú žrď, Rodrygo bol pokrytý. Gustavo Dulanto hlavou loptu sklepol do rukavíc vlastného gólmana.
68
68
importantPo centri zľava sa dostal k lopte v šestnástke Adama Traore, jeho strelu výborným zákrokom vytesnil Thibaut Courtois. Vzápätí prišiel center naspäť. Ten síce minul jeden z domácich, no to Belgičana ako keby zmiatlo a loptu zastavila až žrď. Výborný úsek Sheriffu, ktorý nechce odísť s nulou.
67
Karim Benzema mohol po výbornej narážačke ísť do obrovskej šance, v poslednej chvíli pred päťkou odvrátil loptu sklzom Danilo Arboleda. Po rohu francúzsky útočník sklepol loptu, pri Kroosovi zachraňoval Thill.
66
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Dani Carvajal, prichádza Lucas Vázquez.
65
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza David Alaba, prichádza Nacho Fernández.
64
Zlé správy pre Real Madrid, pretože David Alaba ostáva sedieť na ihrisku a vyzerá to tak, že bude musieť odstúpiť z hry.
63
importantDavid Alaba fauloval vedľa vlastnej šestnástky. Center z priameho kopu poslal Casemiro na roh. Loptu od Thilla si potom našiel v päťke pred Courtoisom kapitán Gustavo Dulanto a v obrovskej možnosti minul bránku.
62
62
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Ferland Mendy, prichádza Marcelo.
61
Momo Yansané po príchode na ihrisko strieľal spred pokutového územia, mieril tesne vedľa bránky Courtoisa.
60
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Dimitrios Kolovos, prichádza Boban Nikolov.
59
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Frank Castañeda, prichádza Momo Yansané.
Striedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Bruno, prichádza Keston Julien.
58
Dani Carvajal si veľmi dobre splnil defenzívne povinnosti vo svojej šestnástke, kde proti nemu neuspel Bruno a nevypýtal si ani roh.
57
importantKarim Benzema pekne poslal loptu do šestnástky. Rodrygo bol síce z uhlu, aj tak v dobrej pozícii. Giorgos Athanasiadis musel proti jeho zakončeniu predviesť dôležitý zákrok.
56
56
goalReal Madrid dal gól!
Ferland Mendy zľava prešiel na hranicu pokutového územia, kde ešte prihral pred seba a voľný KARIM BENZEMA namieril presne k žrdi. Viac-menej je už o všetkom podstatnom rozhodnuté.
55
Z diaľky to vyskúšal Casemiro, jeho prudký pokus pravačkou bol nepresný a smeroval veľmi vysoko nad bránku, ktorú stráži Giorgos Athanasiadis.
54
Dani Carvajal s ďalším centom, znova pred Karimom Benzemom zareagoval vo vzduchu stopér Danilo Arboleda.
53
Karim Benzema sa nedostal k prihrávke na hranicu pokutového územia, včas pred ním zasiahol Danilo Arboleda a Giorgos Athanasiadis loptu odkopol.
51
Ferland Mendy sa na hranici šestnástky dostal k centru, ten bol okamžite zablokovaný. Francúzsky obranca následne fauloval.
50
Po centri zľava sa k odrazenej lopte dostal pred veľkým vápnom Fernando Costanza, pokus halfvolejom presný nebol.
49
Fernando Costanza na pravom krídle nepresne prihrával, prišiel tak o loptu. Na druhej strane Dani Carvajal a Rodrygo nedostali loptu pred bránku.
48
Casemiro sklzom fauloval v strede ihriska, domáci tak majú možnosť po zisku lopty postupne prejsť k bránke Realu Madrid.
47
Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky nastupujú tak ako tento duel aj odštartovali.
46
Začal sa druhý polčas.
Real Madrid je na najlepšej cesta vyhnúť sa ďalšiemu zaváhaniu so Sheriffom Tiraspol a zároveň si zabezpečiť postup do osemifinále. Hostia vedú o dva góly, keď sa presadili David Alaba a Toni Kroos.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
goalReal Madrid dal gól!
Výstavný gól strieľa TONI KROOS. Rodrygo mu prihral tesne pred šestnástku a nemecký záložník vyslal z prvej nádherný pokus, ktorý sa od brvna odrazil tesne za čiaru. Hlavný arbiter ukázal, že mu hodinky pípli presný zásah.
45
Tentoraz to na seba zobral Karim Benzema, ktorého pokus pravačkou trafil iba múr. Giorgos Athanasiadis nemusel čeliť nebezpečenstvu.
44
Toni Kroos bol faulovaný pred šestnástkou súpera, Real Madrid znova získal priamy kop vo výbornej streleckej pozícii.
43
Dobre sa rozvíjajúca kontra Realu Madrid skončila pred šestnástkou po zlej prihrávke, podobná situácia sa zakrátko zopakovala aj na strane Sheriffu.
41
importantFerland Mendy si zbehol do vápna, kde mu adresoval prihrávku Vinícius Júnior. Francúz poslal krásny pas na zadnú žrď, Dani Carvajal v dobrej pozícii z voleja tesne minul brvno.
40
Rodrygo dostal prihrávku k rohovej zástavke, kde stratil kopačku, bez faulu. Aj bez nej hral ďalej, avšak loptu mu Frank Castañeda zobral.
39
Adama Traore zatiaľ osamotený na hrote, aj tentoraz ho poľahky zastavil Éder Militao. Hostia začnú akciu od Thibauta Courtoisa.
38
38
Druhýkrát v dnešnom stretnutí to skúšal z diaľky Sebastien Thill, tentoraz netrafil bránku. (Zatiaľ) čaká na to, aby zopakoval podobne výstavný kúsok ako v prvom vzájomnom stretnutí.
37
Cristiano centroval do šestnástky, pre Bruna to bola veľmi ťažká lopta. Najvyššie vyrástol stopér Éder Militao a všetko vyriešil.
36
Držanie lopty: 38% – 62%
35
Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký gólový moment?
34
Cristiano sa dostal až k šestnástke, kde fauloval. Veľmi dobre situáciu pred ním vyriešil obranca hostí Dani Carvajal.
33
Vinícius Júnior sa v krídelnom priestore nedokázal presadiť, lopta mu ušla od nohy a vhadzovať bude môcť obranca Fernando Costanza.
32
Sebastien Thill strieľal z diaľky, jeho pokus smerom k žrdi brankár Thibaut Courtois videl a skryl v rukaviciach.
31
Real Madrid, poučený z úvodného vzájomného zápasu, ide do veľmi dôležitého vedenia. Uvidíme ako na to zareaguje Sheriff Tiraspol. Zaujímavé je však konštatovanie, že moldavský majster proti "Los Blancos" prvýkrát prehráva až po 120 minútach hry. Ak rátame aj prvý duel.
30
30
goalReal Madrid dal gól!
Hostia získali priamy kop asi meter pred šestnástkou, bolo to v ideálnej streleckej pozícii. Na jednotku to presnou strelou využil DAVID ALABA. Jeho pokus síce šiel do stredu bránky, no tečoval ho jeden z členov múru, a tak ostal Giorgos Athanasiadis bez šance.
29
yellowCardŽltú kartu dostáva Fernando Costanza (Sheriff Tiraspol).
28
Karim Benzema si síce našiel loptu v pokutovom území pred bránkou Sheriffu, bol chrbtom. Preto prihral pod seba, kde nenašiel presne spoluhráčov.
27
Vinícius Júnior sa zľava individuálne do nebezpečnej pozície nedostal, zastavil ho Fernando Costanza a odkopol mu loptu z pokutového územia.
26
Sheriff Tiraspol získal priamy kop, dlhý center, znova na zadnú žrď, zakončený nebol. Thibaut Courtois rozohráva od vlastnej bránky.
25
25
Prihrávky: 61 – 163
23
Samotný center z rohu nebol presný. Loptu ešte vrátil do ohňa Rodrygo a Karim Benzema hlavičkoval nad bránku, ktorú stráží Giorgos Athanasiadis.
22
Rodrygo sa krásne cez štvoricu hráčov súpera dostal do pokutového územia, jeho sólo si už žiadalo prihrávku pred bránku. Tá neprišla. Uvidíme iba roh.
21
Ferland Mendy centroval zľava do pokutového územia, zasiahol tam obranca Danilo Arboleda. Lopta sa vzápätí dostala až k Courtoisovi.
20
20
Dvadsať minút je za nami. Real Madrid zatiaľ v globále nie je až tak aktívny ako by si predstavoval. Sheriff navyše hlavne štandardkami pohrozil.
18
Adama Traore bol až príliš aktívny v snahe získať loptu od posledného obrancu. Éder Militao si od neho vypýtal faul.
17
importantDani Carvajal poslal sprava dobrý prízemný center do šestnástky, kde si loptu našiel Rodrygo. Zakončil z prvej, netrafil to ale ideálne, takže Giorgos Athanasiadis mal priestor na zákrok.
16
Rodrygo si veľmi dobre splnil svoje defenzívne povinnosti, keď sa vrátil s prenikajúcim Traorem. Brazílčan si vypýtal faul.
15
Toni Kroos centroval z rohového kopu, Casemiro sa k hlavičke nedostal. Zasiahol pred ním domáci Sebastien Thill.
14
Bruno sa sprava znova snažil dostať do pokutového územia, nepodarilo sa mu to, pretože ho dostihol Ferland Mendy a vypýtal si faul.
13
Dimitrios Kolovos zrazeným centrom získal roh. Center defenzíva Realu Madrid znova dostala do bezpečia. Na hráčoch Sheriffu však vidieť, že sa veľkého favorita vôbec neboja.
12
Ďalší priamy kop pre domáci celok. Sebastien Thill poslal loptu na zadnú žrď, odkiaľ ju Ferland Mendy odvrátil na rohový kop.
11
11
importantToni Kroos vystrelil spred šestnástky k žrdi, čo Giorgos Athanasiadis vystihol. Loptu vyrazil pred seba, Karim Benzema ju poslal do siete. Francúzovi sa pískal ofsajd.
10
Zatiaľ je to rovnaké ako v úvodnom vzájomnom stretnutí. Real Madrid chce hrať, domáci pozorne bránia.
9
Luka Modrić a Karim Benzema kombináciou neuspeli, dobre postavený Gustavo Dulanto loptu vypichol a poslal preč.
8
Rýchly prechod hostí skončil náznakom šance. Rodrygo sprava prihrával do päťky, kde zasiahol Danilo Arboleda a následný pokus brazílskeho krídelníka bol zablokovaný.
7
Bruno sa veľmi dobre vrátil do defenzívy, pokryl pas na krídlo, kde sa k nemu nedostal jeho krajan Vinícius Júnior.
6
Rodrygo sa síce na krídle nepresadil, no Edmund Addo nasmeroval loptu iba mimo ihriska. Real Madrid pokračuje na útočnej polovici.
5
Karim Benzema s vysokým presingom, v poslednej chvíli pred ním loptu odohral gólman Giorgos Athanasiadis.
4
Nízky center z priameho kopu domácim hráčom nevyšiel, brankár Thibaut Courtois tak môže rozohrávať od vlastnej bránky.
3
Vinícius Júnior centroval zľava do šestnástky, našiel iba domácich hráčov. Tí prešli dopredu, Bruno získal vedľa pokutového územia priamy kop.
1
Domáci tím nastupuje v čiernych dresoch so snahou zopakovať prekvapenie zo Santiaga Bernábeua, hostia majú biele prevedenie.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Sheriff Tiraspol: G. Athanasiadis – Costanza, D. Arboleda, Dulanto (C), Cristiano – S. Thill, Addo – Traore, Kolovos, Bruno – Castañeda.
Náhradníci: Pașcenco, D. Celeadnic – Radeljić, Belousov, Jachšibojev, Julien, Cojocari, Nikolov, Yansané, Cojocaru.

Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Rodrygo, Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: López, Lunin – J. Vallejo, Nacho Fernández, Asensio, Marcelo, Jović, Isco, L. Vázquez, Camavinga, M. Díaz, Blanco..
Sheriff Tiraspol

Moldavský debutant skupinovej fázy Ligy majstrov už Real Madrid raz porazil, keď vyhral dokonca na Santiago Bernábeu a postaral sa o najväčšie prekvapenie tejto sezóny a možno aj celej histórie milionárskej súťaže. Každopádne, Sheriff po prvých dvoch zápasoch, kedy získal šesť bodov, dvakrát prehral a klesol na tretiu priečku. Pred posledným Šachtarom má náskok piatich bodov. Druhý Inter má bodov sedem a prvý Real Madrid deväť.

Real Madrid CF

"Los Blancos" sú na spomínanej prvej pozícii, porazili Inter Miláno a dvakrát po sebe Šachtar Donetsk, podľahli prekvapivo Sheriffu Tiraspol. So skóre 9:3 sú ale na tom najlepšie v skupine D a ak vyhrajú nad moldavským súperom, budú mať istý postup do osemfinále. Real Madrid je momentálne lídrom aj v La Lige, vlastní 30 bodov a má náskok jedného bodu nad Realom Sociedad. Navyše aj jedno stretnutie k dobru. Karim Benzema sa postaral o 14 gólov, Vinícius ich strelil 10.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»ONLINE: Šeriff Tiraspol - Real Madrid (Liga majstrov)