Séria Vranova sa skončila, neporaziteľnosť zrušila Snina

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: TASR)
Sportnet|30. apr 2018 o 11:40

Šláger 23. kola 3. ligy Východ nedopadol pre domáci Vranov dobre.

VRANOV NAD TOPĽOU. V šlágri 23. kola 3. ligy – Východ privítal Vranov na svojom štadióne Sninu. Počasie prialo a ani núdza o divákov nebola.

Začiatok zápasu patril domácim, boli viac na lopte, no hostia im vysokým pressingom nedovolili hrať svoju kombinačnú hru.

Do prvej čistej šance sa však dostali už v 7. minúte hostia zo Sniny, no pozorný domáci brankár Barát vytiahol fantastický zákrok.

V závere prvého polčasu pritlačili domáci svojho súpera, no hostia zo Sniny nakopli loptu dopredu, kde ju po súboji s domácim hráčom získal hosťujúci útočník a z uhla prekonal domáceho brankára. V závere polčasu už gól nepadol.

Do druhého polčasu vstúpili domáci opäť aktívne, no ich nápor sa končil len pred šestnástkou.

V 73. minúte po štandardnej situácii nastrelili hostia brvno.

Najväčšiu šancu na vyrovnanie mal v 81. minúte domáci Košuda, ktorý z hranice jedenástky netrafil bránu a tak si hostia zo Sniny odviezli zo zápasu, ktorému svedčila viac remíza, tri body.

Hodnotenie aktérov zápasu

Peter Košuda, tréner MFK Vranov: „Do zápasu sme vstúpili celkom slušne, no neboli sme vpredu dostatočne aktívni. Ani naša stredová formácia nemala toľko pokoja na dlhšie podržanie lopty. V úvode mala Snina čistú šancu, ktorú Barát vyriešil. Po nej sme začali viac dominovať, no príliš tvrdá hrá hosťujúcich obrancov, ktorá ostala bez odozvy, nás do vyložených šanci nepustila. No napriek tomu sme sa do niekoľkých pološancí dostali. V závere polčasu sme mali loptu na nohe, no hostia ju nakopli a zlým prvým dotykom, pozičným postavením sa dostali k odkopu, do brejku a aj ku gólu. V druhom polčase sme zvýšili aktivitu, vypracovali si väčší tlak, prišli aj pološance a šance, no vyrovnávajúci gól sme nestrelili. Zápasu by viac pasovala remíza.“

Jozef Skvašik, hráč Sniny: „Domácim snahu uprieť nemožno, no práve my sme si vypracovali v zápase väčšie šance. Poctivo sme bráni a hrali na brejky. V druhom polčase som čakal od súpera väčší nápor, no ten sa končil len pred šestnástkou. Myslím si, že diváci videli zápas dobrej úrovne.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Séria Vranova sa skončila, neporaziteľnosť zrušila Snina