Agüero nie je pre Barcelonu priorita. Získa Koeman Haalanda?

Sergio Agüero v drese Manchester City.
Sergio Agüero v drese Manchester City. (Autor: TASR/AP)
TASR|31. mar 2021 o 20:54

Najpravdepodobnejší je príchod Depaya.

BRATISLAVA. Desaťročné úspešné spojenie Sergia Agüera s anglickým tímom Manchester City sa na konci tejto sezóny určite pretrhne, ale odchod 32-ročného argentínskeho kanoniera do FC Barcelona vôbec nie je istý.

Pred Agüerom je trojica

A to napriek tomu, že by ho získali prakticky zadarmo, keďže sa mu na Etihad Stadium končí zmluva.

Tréner Kataláncov Ronald Koeman najnovšie uviedol, že Agüero nefiguruje úplne najvyššie na zozname jeho priorít.

Pred skúseným Juhoameričanom sa nachádza až trio skvelých útočníkov - Nór Erling Haaland z Borussie Dortmund, Holanďan Memphis Depay z Olympique Lyon a Belgičan Romelu Lukaku z Interu Miláno.

Depayovi sa končí kontrakt

"Koeman si uvedomuje, že o 20-ročného Haalanda je obrovský záujem aj v iných európskych veľkokluboch, ktoré majú aktuálne väčšiu ekonomickú silu ako FC Barcelona.

Čo sa týka Romela Lukakua, ten má skvelú sezónu v Interi Miláno, ale rovnako skôr namierené do Premier League ako do Španielska. Je tu ešte Memphis Depay, o ktorého sa Koeman zaujíma už od svojho príchodu do Barcelony.

Nie je to typický stredný útočník, ale môže hrať na viacerých ofenzívnych pozíciách. V Lyone sa mu končí kontrakt a Koeman ho ako krajana pozná veľmi dobre," zamyslel sa španielsky web mundodeportivo.com.

Čo sa týka Agüera, formálna ponuka z FC Barcelona údajne je témou dňa, ale v skutočnosti Koeman hľadá mladšieho útočníka.

"V Manchestri City za 10 rokov nastrieľal obrovský počet gólov, ale v júni bude mať už 33 rokov. Má veľké skúsenosti aj kvalitu, Barcelona však chce mladší ročník do útoku," uzavrel španielsky zdroj.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Agüero nie je pre Barcelonu priorita. Získa Koeman Haalanda?