Šéf Bayernu Mníchov prezradil, že s Ancelottim mali problém piati hráči

Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii pred zápasom proti Realu Madrid.
Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii pred zápasom proti Realu Madrid. (Autor: SITA/AP)
SITA|3. okt 2017 o 08:33

Talian skončil na lavičke klubu po prehre s PSG v Lige majstrov.

MNÍCHOV. Uli Hoeness, prezident nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov, vyhlásil, že nedávno odvolaný tréner Carlo Ancelotti nebol obľúbený u niekoľkých hráčov mužstva.

Šesťdesiatpäťročný majster sveta z roku 1974 dokonca pripustil, že zopár členov hráčskeho kádra viedlo proti Talianovi vzburu. "Proti Ancelottimu bolo päť hráčov," vyhlásil Hoeness pre web sport1.de, no mená neuviedol.

Tieto vyjadrenia vyznievajú pomerne prekvapivo, keďže Ancelotti bol vo futbalových kruhoch a najmä medzi hráčmi dosť obľúbený a mal povesť kouča, ktorý vedel pracovať aj s tými najväčšími hviezdami.

Ancelottiho odvolali minulý štvrtok po prehre Bayernu 0:3 v Lige majstrov na ihrisku Paríža Saint-Germain. Dočasným vedením mužstva poverili 40-ročného doterajšieho asistenta Willyho Sagnola.

Päťdesiatosemročný taliansky tréner prevzal tím Bayernu po Pepovi Guardiolovi pred začiatkom sezóny 2016/2017 a získal s ním domáci titul.

V minulosezónnom Nemeckom pohári vypadlo mníchovské mužstvo v semifinále s Borussiou Dortmund, v Lige majstrov skončilo vo štvrťfinále, keď ho vyradil neskorší šampión Real Madrid. Ancelotti mal pôvodne zmluvu do leta 2019.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Šéf Bayernu Mníchov prezradil, že s Ancelottim mali problém piati hráči