Secco neverí, že Nedvěd po sezóne skončí

Pavel Nedvěd (vľavo) chce po tejto sezóne ukončiť kariéru.
Pavel Nedvěd (vľavo) chce po tejto sezóne ukončiť kariéru. (Autor: FOTO - ČTK/AP)
SITA|27. feb 2009 o 13:27

Napriek jednoznačným vyhláseniam českého futbalového veterána Pavla Nedvěda o tom, že po aktuálnej sezóne definitívne ukončí svoju bohatú futbalovú kariéru, športový riaditeľ Juventusu Turín Alessio Secco tvrdí pravý opak.

TURÍN. Napriek jednoznačným vyhláseniam českého futbalového veterána Pavla Nedvěda o tom, že po aktuálnej sezóne definitívne ukončí svoju bohatú futbalovú kariéru, športový riaditeľ súčasného zamestnávateľa 36-ročného stredopoliara Juventusu Turín Alessio Secco tvrdí pravý opak.

"Jednoducho tomu neverím, absolútne nie. Pavel už veľakrát vyhlásil, že končí, a napokon zostal. Po odvete osemfinále Ligy majstrov proti Chelsea sa s ním o tom porozprávam. Opýtajte sa kohokoľvek z jeho priateľov a tí vám potvrdia, že to nemôže myslieť vážne," povedal Secco v rozhovore pre taliansky denník Tuttosport.

Juventus už údajne pripravuje vicemajstrovi Európy z roku 1996 zmluvu na ďalší ročník 2009/2010, aj keď predstaviteľov "starej dámy" rozhodne nečaká ľahká úloha, o čom svedčia aj slová Pavla Nedvěda pre český denník Sport: "Už mám futbalu dosť."

Nachádzate sa tu:
Domov