Saparov prestup z Rosenborgu je na spadnutie

TASR|29. jan 2009 o 13:20

Slovenský futbalový reprezentant Marek Sapara z nórskeho Rosenborgu Trondheim, o ktorého služby sa intenzívne zaujíma turecký Besiktas Istanbul, by sa mal dozvedieť verdikt o jeho budúcnosti v priebehu niekoľkých hodín.

BRATISLAVA. Vo štvrtok v klube zasadala správna rada, ktorá mala vyriecť v otázke prípadného odchodu tvorcu hry 20-násobného nórskeho šampióna definitívny ortieľ.

"Ani v prípade Mareka Saparu ešte nechcem zachádzať do podrobností, ale je to veľmi zaujímavé. Dnes (vo štvrtok-pozn.) zasadala klubová rada a tá mala vyriecť záväzná stanovisko, či Mareka klubu uvoľnia," povedal pre TASR Saparov agent Karol Csontó z agentúry Stars and Friends. Nóri údajne ponúkali 26-ročnému bývalému kapitánovi MFK Ružomberok doživotnú zmluvu, ten ale prípadný odchod z klubu nevylúčil.

Besiktas, kde pôsobí Saparov spoluhráč zo slovenskej reprezentácie Filip Hološko, vraj za slovenského špílmachra ponúkali odstupné vo výške 2,5 milióna eur (cca 75 miliónov Sk). "V piatok by sme mali byť múdrejší," dodal Csontó.

Nachádzate sa tu:
Domov