Sapara vie o záujme FC Kodaň, sústredí sa však na Pohár UEFA

SITA|27. aug 2008 o 16:01

O slovenského futbalového reprezentanta Marka Saparu obliekajúceho dres nórskeho Rosenborgu Trondheim prejavil záujem iný klub zo severu Európy - dánsky FC Kodaň.

TRONDHEIM 27. augusta (SITA) - Zástupca tohto tímu už aj sledoval šikovného stredopoliara v ostatnom nedeľňajšom ligovom dueli s Brannom Bergen (0:0). Dvadsaťšesťročný rodák z Košíc, ktorý pred dvoma dňami oslávil dvojročné pôsobenie na Štadióne Lerkendal, sa však aktuálne touto problematikou nechce zaoberať. "Môžem potvrdiť, že ten interes tu je, je to vo všetkých nórskych médiách. Každý záujem pochopiteľne teší, teraz však nechcem nad tým rozmýšľať a preberať môj prípadný prestup. Vo štvrtok nás čaká dôležitý duel v Pohári UEFA, na ktorý sa musím sústrediť. Vedenie Rosenborgu sa navyše vyjadrilo, že v súčasnosti ma určite nikam nepustí. A potom v zime - uvidíme," povedal pre agentúru SITA bývalý hráč Krásnej nad Hronom, Košíc a Ružomberka.

Dánska liga však stabilného člena slovenskej reprezentácie príliš neláka. "Určite sa nechcem sťahovať z Rosenborgu do Kodane. Boli síce aj nejaké iné ponuky, v týchto prípadoch sme sa však nedostali ku konkrétnostiam. Ale opakujem, momentálne sa žiadnym transferom nezaoberám a sústredím sa na svoje výkony v drese Rosenborgu," dodal Marek Sapara.

Trondheim prehral v prvom dueli 2. predkola Pohára UEFA 2008/09 na pôde švédskeho Djurgaardens IF 1:2 a pred vlastnými fanúšikmi tak musí bezpodmienečne zvíťaziť, ak chce pomýšľať na postup do 1. kola hlavnej fázy európskeho pohára č. 2. Jediný presný zásah spomenutého prvého zápasu strelil práve v Nórsku veľmi populárny "Sapi".

Nachádzate sa tu:
Domov