Sapara nedohral duel s Bergenom

SITA|6. apr 2009 o 14:06

Slovenský futbalista Marek Sapara pôsobiaci v nórskom Rosenborgu Trondheim pobudol v nedeľňajšom domácom stretnutí proti SK Brann Bergen (1:1) na trávniku len niečo viac ako hodinu.

TRONDHEIM.

V 64. min ho tréner Erik Hamrén rozhodol stiahnuť z ihriska, pričom dôvodom nebola zmena herného systému či nepresvedčivý výkon 26-ročného stredopoliara, ale zdravotné problémy.

"Protihráč mi narazil do kolena, ktoré som mal v decembri minulého roka operované. Celkovo ma to dosť bolí. Lekári mi v pondelok ráno povedali, že sa mi to tam celé trochu ´poposúvalo´ a schválili rozhodnutie trénera, ktorý ma hneď po tomto súboji stiahol z trávnika," povedal pre agentúru SITA slovenský reprezentant.

Pre rekonvalecenciu po operačnom zákroku nemohol Marek Sapara absolvovať celú zimnú prípravu Rosenborgu na novú sezónu (v Nórsku sa hrá systémom jar - jeseň, pozn.). V pohode odohral len prvé dva zápasy nového ročníka, proti Tromsö aj skóroval, a potom prišla opäť neočakávaná komplikácia.

"Bolí ma to presne na rovnakom mieste ako pred operáciou. Dúfam však, že to nebude nič vážne. Dnes som síce trénoval, no len tie veci, ktoré mi koleno dovolilo. V stredu hráme ďalší dôležitý duel, veľmi by som chcel nastúpiť. S trénerom sme sa dohodli, že múdrejší budeme po utorňajšom tréningu. Uvidím, ako sa budem cítiť, snáď to bude v poriadku. Ak nie, bola by to obrovská smola," dodal Marek Sapara.

Nachádzate sa tu:
Domov