Sapara bude v stredu kapitánom Rosenborgu

SITA|7. apr 2009 o 14:26

Slovenský futbalista Marek Sapara má dôvod na radosť a úsmev. Ofenzívny stredopoliar nórskeho Rosenborgu Trondheim sa síce zranil, no jeho zdravotné problémy mu napokon nebránia v štarte.

TRONDHEIM. Slovenský futbalista Marek Sapara má dôvod na radosť a úsmev. Ofenzívny stredopoliar nórskeho Rosenborgu Trondheim sa síce zranil v nedeľňajšom domácom stretnutí proti SK Brann Bergen (1:1) po hodine hry, no jeho zdravotné problémy mu napokon nebránia v štarte v stredajšom ligovom súboji Tippeligaen na trávniku Start Kristiansand.

"V utorok som trénoval naplno, potom som ešte absolvoval akési uvoľňovanie svalstva okolo kolena. Zatiaľ mi to drží a v stredu by som mal figurovať v základnej zostave," povedal v utorok popoludní pre agentúru SITA 26-ročný slovenský reprezentant a vzápätí pridal aj ďalšiu pozitívnu správu: "V stredu nastúpim premiérovo v drese Rosenborgu Trondheim s kapitánskou páskou. Na túto funkciu sú síce určení ďalší traja hráči, no Strand je dlhodobejšie mimo hry a ďalší dvaja vrátane Iversena nebudú proti Kristiansandu figurovať v základe. Ak sa teda ohľadom zostavy a môjho zdravotného stavu nič nezmení, v stredu budem prvýkrát kapitánom Rosenborgu."

Nachádzate sa tu:
Domov