Ružomberok angažoval Petra Majerníka, zostáva aj Hajdúch

SITA|16. júl 2008 o 09:37

RUŽOMBEROK 16. júla (SITA) - Vedenie slovenského corgoňligového futbalového klubu MFK Ružomberok sa rozhodlo angažovať obrancu Petra Majerníka, ktorý si doteraz obliekal dres druholigového Interu Bratislava.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Vrbového sa v rámci testov pod Čebraťom predstavil v dvoch prípravných dueloch, v ktorých zaujal zástupcov Liptákov. "Zostáva u nás, budúci rok bude určite pôsobiť v našich farbách," cituje oficiálna internetová stránka "Ruže" obchodného manažéra a tlačového hovorcu Michala Mertinyáka. Peter Majerník sa po dlhšom období vracia do slovenskej najvyššej súťaže, predtým hral tri roky za Matador Púchov.

Jednotkou medzi troma žrďami MFK by mal byť minimálne počas jesennej časti sezóny 2008/09 aj naďalej Ľuboš Hajdúch. Dvadsaťosemročný rodák z Ružomberka síce predviedol výborný výkon v prípravnom stretnutí počas trojdňovej skúšky v anglickom druholigovom klube FC Plymouth Argyle a zaujal trénera Paula Sturrocka, no zatiaľ zostáva na Liptove. "Chcú ho vidieť vo viacerých zápasoch, a preto bude určite na jeseň hrať v našom mužstve," dodal pre www.mfkruzomberok.sk Michal Mertinyák.

Nachádzate sa tu:
Domov