Rooney: Môžeme získať aj štyri trofeje

SITA|28. feb 2009 o 15:35

Anglický futbalový útočník Wayne Rooney verí, že jeho tím Manchester United je silnejší ako v predchádzajúcom ročníku a môže dosiahnuť triumf v štyroch tohtosezónnych súťažiach.

LONDÝN. Prvou skúškou pre "červených diablov" bude nedeľňajšie finále Ligového pohára - Carling Cupu, v ktorom sa na londýnskom štadióne Wembley predstavia proti Tottenhamu Hotspur. Zverenci Alexa Fergusona sa okrem toho pokúsia obhájiť titul v Premier League i Lige majstrov a dobyť aj domáci pohár - FA Cup.

"Verím, že je možné, aby sa nám to všetko podarilo," vyhlásil Rooney a dodal: "V Carling Cupe máme obrovskú šancu na úspech, v našej najvyššej dlhodobej súťaži figurujeme na čele tabuľky, v FA Cupe sme sa prebojovali do štvrťfinále a v Lige majstrov sme na najlepšej ceste k zvládnutiu osemfinále," pripomenul 23-ročný rodák z Liverpoolu a dodal: "Bude to ťažké, ale napriek tomu je našim cieľom vyhrať všetko, čo sa dá."

V uplynulej sezóne sa Manchester United radoval z dvoch trofejí. "Teraz sme silnejší. Triumf v Lige majstrov nám zvýšil sebadôveru," vyhlásil Rooney.

Nachádzate sa tu:
Domov