Rooney bez ďalšieho trestu od FA, bude sedieť jeden zápas

SITA|23. mar 2009 o 22:57

Útočník Manchestru United a anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney vyviazol u národnej asociácie bez ďalšie disciplinárneho opatrenia za svoje vylúčenie.

LONDÝN. Útočník Manchestru United a anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney vyviazol u národnej asociácie (FA) bez ďalšie disciplinárneho opatrenia za svoje vylúčenie v sobotňajšom stretnutí najvyššej domácej súťaže Premier League, v ktorom "červení diabli" prehrali s FC Fulham na trávniku súpera 0:2 a skomplikovali si cestu za obhájením titulu.

Dvadsaťtriročný Rooney po vylúčení za druhú žltú kartu mal ostrú výmenu názorov s hlavným rozhodcom Philom Dowdom, ale arbiter vypovedal, že zo strany impulzívneho zakončovateľa ManU nešlo o žiaden neprimeraný verbálny útok. V opačnom prípade hrozila Rooneymu dlhšia pauza, než terajší jednozápasový dištanc týkajúci sa duelu s birminghamskou Aston Villou 5. apríla na Old Trafforde. FA však adresovala rodákovi z Liverpoolu varovný prípis pod vplyvom jeho pretrvávajúcej povesti "zlého muža".

Nachádzate sa tu:
Domov