Ronda tvrdí, že je stále neporazená

Vladimír Bilohuščin|29. feb 2016 o 01:00

Aj po prehre nad Holly Holm si Ronda Rousey naďalej myslí, že je neporazená. Holly na to reaguje.

Po drvivej porážke, keď Ronda Rousey utrpela nepríjemné KO od Holly Holm, sme o bývalej šampiónke dlhší čas nepočuli. Momentálne je už ale všetko s kostolným poriadkom a Rondu môžeme vidieť na televíznych obrazovkách čoraz častejšie. Tento mesiac to napríklad bolo v televíznom programe „The Ellen DeGeners Show“, kde Ronda hovorila o tom, ako si myslí, že je stále neporazená.

„Skutočne si myslím, že som stále neporazená, pretože byť porazený je voľba. Každý zažil vo svojom živote prehry, ale ja som sa rozhodla byť neporazenou,“ vysvetlila Rousey.

Samozrejme nie všetci zobrali tieto slová úplne seriózne a tak sa portál mmaweekly.com opýtal, čo si o tomto výroku myslí skutočná neporazená šampiónka Holly Holm.

„Ja s jej výrokmi problém nemám. Možno sú to veci, ktoré idú z jej úst, ale netreba ich všetky brať úplne doslovne. Ja viem, že pre mňa je veľmi ťažké prehltnúť každú prehru, ale každý musí byť k sebe úprimný.“

„Možno sa potrebuje cítiť, ako keby bola stále na vrchole a to je podľa mňa v poriadku,“ objasňuje Holm.

Tá bude už tento víkend obhajovať po prvý krát titul šampiónky bantamovej váhy. V MGM Grand Garden Aréne sa jej na turnaji UFC 196: McGregor vs. Diaz postaví Miesha Tate.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ronda tvrdí, že je stále neporazená