Ronaldo pripravený vrátiť sa do dresu AC, tvrdí Ancelotti

SITA|7. jan 2008 o 15:44

MILÁNO 7. januára (SITA) - Brazílsky útočník Ronaldo by sa v utorok mohol dočkať po dlhotrvajúcom zranení svojho návratu do dresu talianskeho veľkoklubu AC Miláno. Oficiálna internetová stránka "rossoneri" ...

MILÁNO 7. januára (SITA) - Brazílsky útočník Ronaldo by sa v utorok mohol dočkať po dlhotrvajúcom zranení svojho návratu do dresu talianskeho veľkoklubu AC Miláno. Oficiálna internetová stránka "rossoneri" citujúc kouča Carla Ancelottiho uviedla, že 31-ročný rodák z Ria de Janeiro s najväčšou pravdepodobnosťou odohrá časť prípravného stretnutia proti výberu Spojených arabských emirátov v Dubaji. Trojnásobný najlepší futbalista planéty (1996, 1997 a 2002) nastúpil v aktuálnej sezóne za Milánčanov len v jedinom dueli proti Cagliari. "Ronaldo je v posledných dňoch jedným z najsnaživejších hráčov a aj vďaka nemu sa náš tréningový kemp nesie v pozitívnom duchu. Jeho kondícia je už na veľmi dobrej úrovni. Nikdy neboli žiadne pochybnosti o tom, že by chcel pokračovať vo svojej kariére v AC Miláno," skonštatoval Carlo Ancelotti.

Koncom kalendárneho roka sa objavili špekulácie, že sa Ronaldo vráti do rodnej krajiny, kde by mal obliekať dres Flamenga. Súčasný kontrakt s "červeno-čiernymi" vyprší bývalému hráčovi Cruzeira, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Interu Miláno a Realu Madrid v júni 2008.


Nachádzate sa tu:
Domov