Ronaldo nemá zvláštnu opateru obrancov

SITA|22. apr 2009 o 09:29

Tréner futbalistov Corinthians Mano Menezes nemá pocit, že by obrancovia súperov zaobchádzali so znovuzrodeným kanonierom brazílskeho klubu Ronaldom v rukavičkách.

SAO PAULO.

Pri úvahách o príčine nevídanej streleckej potencie 32-ročného útočníka po jeho návrate z dlhodobej maródky sa objavil aj názor, že protihráči sa boja proti nemu použiť ostrejšie zákroky, aby mu nespôsobili úraz, ktorý by s vysokou pravdepodobnosťou znamenal definitívny koniec jeho kariéry.

Ronaldo sa naposledy blysol v nedeľňajšom odvetnom zápase semifinále regionálneho šampionátu štátu Sao Paulo, keď jeden gól svojho tímu na ihrisku FC Sao Paulo vypracoval a druhý dal. Bol to už presný zásah s poradovým číslom šesť, odkedy naskočil do súťažného kolotoča po rok trvajúcej liečbe kolena.

"Nazval by som priam urážkou tvrdenie, že obrancovia nerobia všetko, aby ho zastavili. Považujem to za prejav neúcty voči nim," poznamenal Menezes a na adresu úspešného strelca dodal: "Každým zápasom sa zlepšuje. Kolujú reči, že je pomalší ako kedysi, ale v nedeľu svojím tridsaťmetrovým šprintom snáď všetkým ukázal, že nestratil nič zo svojej rýchlosti."

Nachádzate sa tu:
Domov