Ronaldo bude možno opäť reprezentovať

Ronaldo sa možno vráti do výberu Beazílie.
Ronaldo sa možno vráti do výberu Beazílie. (Autor: ČTK/AP)
SITA|8. máj 2009 o 10:34

Tréner brazílskej reprezentácie Dunga pripustil, že sleduje zlepšujúcu sa kondíciu bývalého najlepšieho futbalistu sveta Ronalda.

SAO PAULO. Kormidelník "kanárikov" len nedávno vyhlásil, že s kanonierom vo svojom tíme na Pohári konfederácií, ktorý sa uskutoční v Juhoafrickej republike 14. - 28. júna 2009, nepočíta.

"Pozorujem každého hráča, ktorý je aktívny a chce reprezentovať," povedal Dunga. Taktiež dodal, že Ronaldo bude musieť čakať do 21. mája, čo je deň, kedy musí kouč nahlásiť súpisku na nadchádzajúci Pohár i kvalifikáciu majstrovstiev sveta 2010.

"Ronaldo nikdy neprestal strieľať góly a verím, že dokáže ešte viac. V roku 2006 som mal naňho svoj názor, pred dvoma mesiacmi iný a dnes ho opäť mením. Avšak do majstrovstiev sveta ostáva ešte rok, tak uvidíme," vyhlásil tréner.

Tridsaťdvaročný najlepší strelec v histórii svetových šampionátov sa nedávno vrátil po vážnom zranení kolena. Trojnásobný svetový futbalista roka podľa FIFA zaznamenal na MS desať presných zásahov v trinástich zápasoch. Svojou streleckou potenciou drží futbalistov Corinthians v hre o titul v šampionáte brazílskeho štátu Sao Paulo.

Nachádzate sa tu:
Domov