Ronaldo a Zidane spoločne v reklame

SITA|20. apr 2007 o 18:25

ŽENEVA 20. apriíl (SITA, AFP) - Brazílsky útočník Ronaldo a francúzska futbalová hviezda Zinedine Zidane budú spoločne účinkovať v reklame, ktorá bude zameraná proti chudobe. Video pre rozvojový program ...

ŽENEVA 20. apriíl (SITA, AFP) - Brazílsky útočník Ronaldo a francúzska futbalová hviezda Zinedine Zidane budú spoločne účinkovať v reklame, ktorá bude zameraná proti chudobe. Video pre rozvojový program Organizácie spojených národov (OSN), ktoré bude režírovať Wim Wenders, má povzbudiť ľudí v boji proti chudobe vo svete. "Filmoval som už gangstrov, strážcov zákona, starých kubánskych hudobníkov, deti, artistov na vysutom lane, kovbojov, vietnamských veteránov a mnoho iných ľudí," uviedol Wenders a dodal: "Avšak prvýkrát budem filmovať futbalistov."

Ronaldo a Zidane sa v reklame spoločne stretnú po tretí raz. Obaja sú totiž veľvyslancami dobrej vôle pri rozvojovom programe OSN, ktorý sa snaží vylepšiť život v rozovojovom svete. Jeden zo šiestich ľudí na Zemi totiž žije pod hranicou chudoby. Natáčanie sa začne koncom apríla v Paríži.


Nachádzate sa tu:
Domov