Ronaldinho v FC Barcelona čoskoro skončí, tvrdí Rexach

SITA|28. mar 2008 o 15:39

MADRID 28. marca (SITA) - Podľa bývalého trénera španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Carlesa Rexacha sú dni brazílskeho ofenzívneho stredopoliara, resp. útočníka Ronaldinha na Nou Campe spočítané.

"Jeho éra sa skončila. Myslel som si, že sa veci okolo neho vyriešia, no nestalo sa. Momentálne to vyzerá tak, že sú všetci proti nemu a on je naopak nahnevaný na klub. Z tejto situácie už niet východiska. Riaditeľstvo Barcelony urobilo príliš málo na to, aby to celé dalo do poriadku," cituje piatkové vydanie španielskeho denníka Marca slová Rexacha, ktorý viedol Kataláncov v roku 1991 a neskôr aj v sezóne 2001/02.

Prezident Barcy Joan Laporta však poprel akékoľvek spory medzi zástupcami klubu a bývalým najlepším futbalistom planéty. Brazílčanov agent a brat v jednej osobe Roberto de Assis sa pre zmenu nechal počuť, že Ronaldinho sa jednoducho stal obetným baránkom za neúspechy mužstva v uplynulých dvoch sezónach. "Keď sa nedarí takému veľkému klubu, ako je Barcelona, je pochopiteľné, že sa hľadá vinník. Môj brat však rozhodne nie je jediným, kto je zodpovedný za súčasnú situáciu," uviedol De Assis v rozhovore pre rozhlasovú stanicu RAC 1.


Nachádzate sa tu:
Domov