Ronaldinho magnetom na permanentky

SITA|25. júl 2008 o 17:34

RÍM 25. júla (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani v piatok vyhlásil, že "rossoneri" už profitujú z angažovania brazílskej superhviezdy Ronaldinha. ...

RÍM 25. júla (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani v piatok vyhlásil, že "rossoneri" už profitujú z angažovania brazílskej superhviezdy Ronaldinha. Klub zo San Sira nedávno uspel v súboji s anglickým Manchestrom City a za odstupné vo výške 18,5 milióna eur získal do svojho kádra z FC Barcelona 28-ročného rodáka z Porto Alegre. Galliani potvrdil, že vynaložená suma sa AC začína vracať späť zásluhou príjmov za predaj sezónnych permanentiek. "Príchod Brazílčana vyvolal vlnu nadšenia, zatiaľ sme predali už 30 000 sezónnych permanentiek. Samozrejme, je aj veľmi kvalitným hráčom. Uvidíme ako sa presadí priamo na ihrisku, osobne však verím, že bude veľkým prínosom," povedal Galliani. V ostatnom čase sa v kuloároch veľa špekulovalo o slabej fyzickej kondícii Ronaldinha ako i jeho hernom útlme, viceprezident AC však kontroval: "Ronaldinho je silný hráč, ktorý počas kariéry nemal vážnejšie zranenie."

Ronaldinho sa momentálne pripravuje s brazílskou reprezentáciou na futbalový turnaj v rámci olympijských hier v Pekingu.

Nachádzate sa tu:
Domov