Ronalda vystrašil obranca Atlética Paranaense

SITA|30. apr 2009 o 17:07

Od stredy už nik nemôže hovoriť, že za streleckým rozletom brazílskeho futbalového útočníka Ronalda treba hľadať ohľaduplný prístup súperových hráčov.

SAO PAULO.

V osemfinálovom zápase Brazílskeho pohára s Atléticom Paranaense (2:3) si zakončovateľa Corinthians podal domáci obranca a výsledkom bolo podozrenie na zranenie rebra.

Ronaldo ešte dohral prvý polčas, ale cez prestávku ho lekári poslali na odborné vyšetrenia, ktoré zahnali obavy zo zlomeniny. Tridsaťdvaročný najlepší strelec v histórii svetových šampionátov sa nedávno vrátil po treťom vážnom zranení vo svojej kariére a opäť začal byť postrachom pre brankárov. Po prekonaní rok trvajúcich peripetií s operovaným kolenom zaznamenal trojnásobný futbalista roka podľa FIFA už osem presných zásahov, potreboval na to deväť zápasov. Svojou streleckou potenciou drží futbalistov Corinthians v hre o titul v šampionáte brazílskeho štátu Sao Paulo.

V prvom dueli finále sa dvoma gólmi postaral o víťazstvo 3:1 nad Santosom. Podľa klubového lekára Paula de Fariu by mu zranenie nemalo zabrániť v tom, aby nastúpil na nedeľňajšiu domácu odvetu, v ktorej budú Corinthians útočiť na svoj 26. primát v Pauliste.

Nachádzate sa tu:
Domov