Rodina muža, ktorý zomrel pri nehode, zažalovala Venus Williamsovú

Venus Williamsová.
Venus Williamsová. (Autor: TASR/AP)
SITA|30. jún 2017 o 21:33

Americkú tenisku zatiaľ nepredvolali ani neobvinili.

FORT LAUDERDALE. Rodina zosnulého Jeroma Barsona zažalovala tenistku Venus Williamsovú, ktorá zapríčinila dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul spomenutý 78-ročný muž. V piatok informáciu potvrdil súdny úradník v Palm Beach County.

Vo štvrtok vyšlo najavo, že Venus Williamsová zapríčinila dopravnú nehodu so smrteľnými následkami.

Kolízia sa udiala 9. júna na Floride, keď bývalá svetová jednotka a víťazka siedmich grandslamových turnajov prešla na svojej Toyote Sequoia úsek cesty v Palm Beach Gardens, kde aj býva, na červenú. Údajne v dôsledku toho, že zostala stáť v kolóne.

Vzápätí narazilo do nej iné vozidlo. Riadila ho žena, ktorej manžel utrpel pri zrážke ťažké zranenia hlavy a o dva týždne neskôr im v nemocnici podľahol.

Podľa očitých svedkov 37-ročná tenistka naozaj išla na červenú, informovala o tom polícia v Palm Beach Gardens s dôvetkom, že incident je v štádiu vyšetrovania. Williamsovú zatiaľ nepredvolali ani neobvinili.

Manželka nebohého Linda Barsonová polícii povedala, že pri náhlej zmene svetla na semafore už nemohla zastaviť svoje auto, a preto narazila do vozidla známej americkej tenistky. Williamsová vôbec nebola zranená a Barsonová iba ľahko.

Tenistka v čase nehody nebola pod vplyvom alkoholu ani drog a tiež netelefonovala.

Jej právnik oznámil, že musela zastaviť v strede križovatky v kolóne. "Bola to nešťastná nehoda a Venus vyjadrila najhlbšiu sústrasť rodine, ktorá stratila milovaného člena,“ uviedol vo vyhlásení právnik aktuálne jedenástej hráčky rebríčka WTA vo dvojhre Malcolm Cunnigham.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rodina muža, ktorý zomrel pri nehode, zažalovala Venus Williamsovú