Rodina útočníka FC Sevilla obeťou ozbrojenej lúpeže

SITA|24. feb 2008 o 16:50

MADRID 24. februára (SITA) - Rodina útočníka Luisa Fabiana, ktorý oblieka dres klubu španielského účastnika Primery division FC Sevilla, sa stala obeťou ozbrojenej lúpeže v jej vlastnom príbytku. Stalo ...

MADRID 24. februára (SITA) - Rodina útočníka Luisa Fabiana, ktorý oblieka dres klubu španielského účastnika Primery division FC Sevilla, sa stala obeťou ozbrojenej lúpeže v jej vlastnom príbytku. Stalo sa tak deň potom, ako vykradli dom brankára Andresa Palopa.

Počas vlámania bol Luis Fabiano na tréningu. "Krádeže boli ďalšími prekážkami, cez ktoré musel náš tím prejsť. Tieto udalosti naše mužstvo ešte viac zomkli a sobotňajšie víťazstvo nad Zaragozou (5:0) venujeme poškodeným rodinám, hlavne Luisovej," komentoval manažér klubu Manolo Jimenez.

Evidentne to však s Luisom Fabianom neotriaslo a na ihrisku podal skvelý výkon. V zápase proti Zaragoze dokonca dvakrát skóroval. Nevydarený duel pre Zaragozu potvrdzuje aj fakt, že si jej hráči dali v tomto stretnutí dva vlastné góly. Gólový účet uzavrel na konečných 5:0 hlavičkou Seydou Keita. "Bol to jeden z najlepších zápasov, aké sme túto sezónu odohrali," povedal brankár Palop.

FC Sevilla prehrala v tomto týždni prvý zápas osemfinále Ligy majstrov na horúcej tureckej pôde s Fenerbahce 2:3 a v španielskej lige sa vyšplhala na piate miesto.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Rodina útočníka FC Sevilla obeťou ozbrojenej lúpeže