Rivaldo končí v Olympiakose Pireus

SITA|12. máj 2007 o 14:08

ATÉNY 12. mája (SITA, AFP) - Bývalá brazílska futbalová hviezda Rivaldo sa rozhodla nepokračovať vo svojej kariére v gréckom klube Olympiakos Pireus. Už 34-ročný útočník pôsobil v Grécku posledné tri ...

ATÉNY 12. mája (SITA, AFP) - Bývalá brazílska futbalová hviezda Rivaldo sa rozhodla nepokračovať vo svojej kariére v gréckom klube Olympiakos Pireus. Už 34-ročný útočník pôsobil v Grécku posledné tri sezóny a ročne si na svoje konto pripísal 1,9 mil. eur. Rivaldo rovnako oznámil, že sa nemieni zúčastniť na oslavách majstrovského titulu počas posledného zápasu Olympiakosu v tejto sezóne. Bývalý hráč FC Barcelona oznámil, že v posledných pätnástich dňoch vyvinul niekoľkokrát úsilie stretnúť sa so šéfom klubu Socratesom Kokkalisom a rokovať s ním o novom kontrakte, ale nikto na jeho výzvu nereagoval. "Vždy som sa pri rokovaní s klubom správal čestne a profesionálne. Nikdy som to nerobil pre peniaze, ale v dôsledku mojich čestných úmyslov," povedal Brazílčan. Keď Rivaldo prišiel do Olympiakosu, Kokkalis vtedy na jeho príchod reagoval slovami "najväčší futbalový prestup v Grécku."

Bývalý brazílsky reprezentant bol v roku 1999 vyhlásený za najlepšieho svetového hráča a v roku 2002 pomohol "kanárikom" k zisku piateho titulu majstrov sveta.


Nachádzate sa tu:
Domov